Activitatea MAIB, apreciată de Visa

BC “Moldova Agroindbank” S.A. a fost apreciată de către compania internaţională de tehnologii de plată Visa pentru activitatea de emitere şi promovare a cardurilor în Republica Moldova.

În cadrul unei ceremonii festive organizate miercuri, 12 iulie 2017, MAIB a fost premiată de către Visa cu două diplome de excelenţă, fiind desemnată drept “Lider în emiterea cardurilor Visa fără contact în Republica Moldova”. Totodată, Moldova Agroindbank a fost înalt apreciată pentru “Promovarea activă a plăţilor în domeniul comerţului electronic”.

Diplomele şi urările de succese au fost transmise reprezentanţilor MAIB de către Igor Kovaliov, Managerul Regional Visa pentru Belarus, Moldova şi Azerbaijan.

Relaţiile de colaborare dintre BC “Moldova Agroindbank” SA şi compania Visa numără 14 ani de experienţă unică. MAIB emite o gamă largă de carduri bancare Visa, inclusiv de clasa Premium – Visa Gold şi Visa Platinum.

MAIB este liderul sistemului bancar din Moldova, inclusiv după numărul de carduri bancare aflate în circulaţie pe piaţa locală, având o cotă de 29,7%. Clienţii băncii au acces nelimitat la bancomate, acestea fiind amplasate în zonele de deservire 24/24. În ce priveşte reţeaua de POS - terminale instalate la comercianţi, Moldova Agroindbank este lider atât în plan cantitativ, cu peste 4 200 de POS - terminale instalate, cât şi calitativ, fiind în continuare promotorul principal la nivel naţional al implementării tehnologiei contactless. Banca deţine peste 2 300 POS-terminale dotate cu această tehnologie, capabilă să accepte în acest regim toate cardurile bancare.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok