Actualizarea datelor personale online la maib, direct în aplicația maibank

Inovator și comod. Acum la maib îți poți actualiza online datele personale. Această inovație, disponibilă în aplicația maibank, redefinește modul în care clienții maib își pot gestiona informațiile personale, eliminând necesitatea de a vizita fizic o sucursală bancară.

Astfel, clienții rezidenți și cei aflați peste hotare își pot actualiza datele personale rapid și sigur, bucurându-se de multiple avantaje:

Simplu și rapid: Procesul de actualizare poate fi efectuat în doar câteva minute, direct de pe dispozitivul tău cu cameră.
Accesibilitate globală: Poți beneficia de acest serviciu oriunde în lume, tot ce ai nevoie este o conexiune la internet.
Siguranță garantată: Utilizăm cele mai noi tehnologii biometrice și inteligența artificială pentru a asigura securitatea datelor tale.
Nu mai e nevoie să vii la bancă: Procesul este complet automatizat, eliminând necesitatea vizitei fizice la sucursale.

Pentru ce ai nevoie de actaulizarea datelor personale?
Actualizarea periodică a datelor tale la bancă reprezintă cheia către o experiență personalizată și sigură. Astfel, poți beneficia de oferte exclusive, servicii adaptate nevoilor tale și comunicări relevante. Actualizarea informațiilor tale nu doar îmbunătățește eficiența proceselor, ci te plasează și în centrul unei experiențe bancare pe măsură, cu beneficii adaptate la stilul tău de viață și obiectivele financiare.

Cum poți actualiza datele personale în maibank:
Ai nevoie doar de un dispozitiv cu cameră, o conexiune la Internet și de buletinul tău de identitate. Urmează pașii:

  1. Accesează profilul personal în aplicația maibank.
  2. Completează chestionarul în doar câteva minute, iar datele tale vor fi actualizate instantaneu.

Maib – banca ta digitală, în fiecare zi cu tine.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok