Alto pentru viitor, ediția a doua: contează ceea ce lăsăm după noi

Clienții alto care și-au sărbătorit recent ziua de naștere au fost invitații maib la un eveniment de plantare a arborilor în Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru” din capitală. Fiecare client, singur sau împreună cu familia sa, a plantat mesteceni, simbol al tinereții, prosperității și purității. Fiind la a doua ediție a ciclului de evenimente cu genericul „alto pentru viitor”, poiana cu pui de mesteceni a devenit tot mai extinsă, iar zâmbetele și entuziasmul clienților – tot mai evidente, pentru că filosofia împărtășită de comunitatea alto este simplă: contează ceea ce lăsăm în urma noastră.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:
„Atunci când am lansat proiectul, probabil am subevaluat impactul emoțional al acestuia. La fiecare ediție vedem tot mai mulți clienți alături de soți, soții, copii și bunei, plantând mesteceni, din dorința de a lăsa o urmă pentru viitor, de a face încă o faptă bună în comunitate, dar și de a oferi o lecție pentru noua generație. Alto nu este doar despre banking, ci un serviciu care iese în afara băncii, care este mereu împreună cu clienții: în banking, afaceri, călătorii, situații familiale, proiecte de suflet.

Data plantării, 16 septembrie, a coincis cu Ziua Internațională pentru Protecția Stratului de Ozon. Chiar dacă evenimentul de plantare a arborilor nu are un impact direct asupra stratului de ozon, această mișcare comună reprezintă un pas spre un viitor mai bun și o contribuție a comunității alto la un mediu mai ecologic.

Ion Gangura, client maib alto:
”Un asemenea eveniment este inovativ pentru Moldova, sectorul nostru bancar nu a mai organizat așa ceva. Sunt bucuros că particip alături de familie la un asemenea eveniment de plantare a arborilor, binevenit pentru bancă, pentru clienții băncii, pentru Moldova, pentru Grădina Botanică”. 

Evenimentele de plantare a arborilor în cadrul proiectului alto pentru viitor constituie doar unul dintre elementele călătoriei echipei alto împreună cu clienții menite să unească oamenii în jurul proiectelor care să dăinuie în timp.

Ina Luca, clientă maib alto:
”Este un proiect deosebit. Se spune că fiecare în viață trebuie să construiască o casă, să crească copii și să sădească un pom. Am o casă, am crescut doi copii frumoși, dar, din păcate, chiar dacă vin din sat, nu am sădit până acum un pom. Vă mulțumesc pentru această posibilitate. Voi veni intenționat să verific cum crește acest mesteacăn. Prin acest gest, m-ați motivat să vin mai des la Grădina Botanică și sunt bucuroasă că sunt clientă alto”.

Echipa dedicată din cadrul Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru” va avea grijă de pădurea alto, motiv pentru care echipa maib alto este nespus de recunoscătoare.

Pentru mai multe detalii despre alto – next level premium – accesați https://alto.md/ro.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok