Apple Pay devine disponibil pentru deținătorii de carduri maib

O modalitate de plată mai sigură, protejată și confidențială cu iPhone și Apple Watch

Chișinău – 5 aprilie, 2022 - De astăzi, deținătorii de carduri maib beneficiază de posibilitatea de a utiliza Apple Pay - un instrument de plată mai sigur, protejat și confidențial, care vă permite să nu atingeți butoanele terminalului de plată și să nu transmiteți banii din mână în mână. Securitatea fiecărei tranzacții în Apple Pay este asigurată de tehnologiile inovatoare iPhone .

Pentru a efectua plata, trebuie doar să apropiați iPhone-ul sau Apple Watch-ul de terminalul de plată. Fiecare tranzacție cu Apple Pay este protejată în mod fiabil - utilizatorul este autentificat folosind Face ID, Touch ID sau o parolă; în plus, se activează un cod de securitate dinamic, unic, de singură folosință. Cu Apple Pay, puteți plăti pentru cumpărături în magazinele alimentare, farmacii, taxiuri, restaurante, cafenele și în multe alte locații.

De asemenea, utilizatorii pot face cumpărături rapid și ușor cu Apple Pay folosind iPhone, iPad sau Mac în aplicații și pe site-uri din Safari, fără a fi nevoie să creeze conturi sau să completeze formulare lungi de plată. Cu Apple Pay e mult mai ușor să comandați livrarea produselor alimentare, să plătiți pentru cumpărăturile online, să cumpărați bilete și multe altele. Apple Pay este disponibil și atunci când plătiți pentru cumpărături în aplicațiile Apple Watch.

Securitatea și confidențialitatea stau la baza Apple Pay. Când adăugați un card de plată în Apple Pay, numărul cardului nu se salvează  nici pe dispozitiv, nici pe serverele Apple. În schimb, se atribuie un număr unic de cont al dispozitivului, care este criptat și stocat în siguranță pe cipul “Element sigur” al dispozitivului dvs.

Configurarea Apple Pay este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să accesați aplicația Portofel de pe iPhone, să faceți clic pe semnul plus și să urmați instrucțiunile pentru a adăuga un card de plată maib. Puteți să utilizați Apple Pay imediat după adăugarea cardului pe dispozitivul iPhone, Apple Watch sau Mac. Utilizatorii vor putea să primească în continuare toate reducerile și bonusurile pe care maib le oferă deținătorilor cardurilor sale.

Mai multe despre Apple Pay: http://www.apple.com/ru/apple-pay/ 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok