Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
”Atelierul Investitorului MAIBun este una dintre cele mai eficiente experienţe în formarea mea ca specialist în domeniul financiar” 02.07.2020

”Atelierul Investitorului MAIBun este una dintre cele mai eficiente experienţe în formarea mea ca specialist în domeniul financiar”

În perioada 1 – 19 iunie Moldova Agroindbank a organizat cursul online ”Atelierul Investitorului MAIBun” dedicat studenţilor facultăţilor de finanţe, economie şi care a urmărit promovarea educaţiei financiare prin prisma activităţilor investiţionale.

La curs s-au înscris 27 de participanţi, care timp de 3 săptămâni s-au reunit la orele online şi au studiat împreună cu trainerul Sveatoslav Mihalache aspecte despre tranzacţionarea pe pieţe financiare.

Cei mai activi participanţi ai Atelierului s-au bucurat la final de premii de încurajare, fiind motivaţi să continue să-şi dezvolte abilităţile şi cunoştinţele obţinute la cursul Moldova Agroindbank.

Daniel Madan, participant la curs: ”Atelierul Investitorului MAIBun este una dintre cele mai eficiente experienţe în formarea mea ca specialist în domeniul financiar. Fiind student la ASEM, pe parcursul anilor am căpătat anumite cunoştinţe teoretice cu privire la piaţa valutară, dar, totuşi, lipsa activităţilor practice îmi creau senzaţia a ceva SF. În cadrul acestui curs minunat am avut ocazia să înţeleg complexitatea şi importanţa experienţei necesare pentru a deveni un trader de succes. Unii pot pune o întrebare firească: „Dar ce poţi învăţa în doar trei săptămâni?”. Înainte de a da un răspuns, trebuie neapărat să menţionez dedicaţia trainerului Sveatoslav Mihalache şi dorinţa acestuia nu atât de a ne învăţa a face bani, dar de a înţelege, a simţi piaţa valutară, care trebuie tratată primordial  ca un domeniu de cercetare, apoi ca o sursă ce poate aduce venit. În trei săptămâni nu am devenit investitori, ci am primit acea bază de principii, reguli teoretice şi practice pe care dacă le vom urma vom deveni investitori tot MAIBuni. Probabil acesta a şi fost scopul şi misiunea acestui curs, care aş vrea foarte mult să continue, să cultive profesionalismul. Vreau să mulţumesc conducerii MAIB, dar şi persoanelor direct implicate în acest proiect pentru o bună oportunitate de a deveni MAIBun”.

Anatolie Tomescu, participant la curs: ”Vă mulţumesc foarte mult pentru şansa de a învăţa şi a cunoaşte noi informaţii despre piaţa financiară. Pentru mine acest curs a fost preţios. De mult plănuiam să învăţ piaţa, iar datorită MAIB am valorificat această oportunitate. Consider acest curs un bun început pentru a înţelege ce sunt investiţiile şi, totodată, este o oportunitate foarte bună pentru mulţi studenţi să înţeleagă unele aspecte teoretice”. 

Sveatoslav Mihalache, trainerul cursului: ”Mă bucur că într-un timp relativ redus am reuşit să captez curiozitatea tinerilor referitor la tranzacţionarea pe piaţa valutară şi să-i provoc să studieze pieţele financiare. Este un domeniu vast, interesant şi sunt ferm convins că cele studiate le vor fi de un real folos în viaţa personală, dar şi, eventual, în activitatea antreprenorială”.

Cursul ”Atelierul Investitorului MAIBun” face parte din seria de activităţi desfăşurate de Moldova Agoindbank în vederea promovării educaţiei financiare şi creşterii nivelului de cultură economică în societate, ca parte a politicii MAIB de responsabilitate socială corporativă.