Au fost desemnaţi primii câştigători ai campaniei MAIB şi Western Union

După mai bine de două luni de la lansarea campaniei naţionale „Transferul care îţi dă şansa să câştigi o bicicletă”, lansată de BC „Moldova Agroindbank” S.A. şi Western Union, au fost desemnaţi primii câştigători.

Sergiu Bîlhac din Chişinău, Diana Şveţ din Bălţi şi Raisa Nelipovschi din Drochia, clienţi ai MAIB, s-au ales cu un set din două biciclete fiecare, fiind selectaţi în cadrul unei extrageri printre utilizatorii  sistemului de transferuri Western Union.

„M-am gândit că sunt puţine şanse să obţin un premiu, dar am decis, totuşi, să particip în promoţie. Desigur, m-am bucurat, atunci când am aflat că sunt printre câştigători. Acum, împreună cu familia o să ne plimbăm cu bicicletele prin parcurile din Chişinău”, a povestit Sergiu Bîlhac.

Diana Şveţ a recunoscut că face sport şi demult se gândea la procurarea unei biciclete, iar vestea despre premiu a prins-o în momentul când o selecta pe cea mai potrivită. „ Este un premiu câştigat la timp. Toamna aş vrea să cumpăr încă o bicicletă pentru fiica mea şi vom practica sport cu toată familia”, a spus câştigătoarea.

„Totdeauna m-am folosit de serviciile „Moldova Agroindbank”. Tocmai de aceea, sunt sigură, că setul de biciclete este o răsplată pentru fidelitate. Cel mai interesant, însă, este faptul că transferul de bani ce l-am efectuat la Moldova Agroindbank prin Western Union, a fost direcţionat către sora mea, pentru ca împreună cu soţul şi cei doi copii, să revină cu traiul din Ucraina în Moldova!” - a declarat vădit emoţionată şi Raisa Nelipovschi, cea de-a treia câştigătoare a setului din două biciclete.
 
Vicepreşedintele Comitetului de Conducere, Oleg Paingu, a felicitat câştigătorii cu obţinerea premiilor, îndemnându-i în continuare să se deservească la MAIB, remarcând că: „În prezent, sectorul serviciilor bancare s-a globalizat progresiv, iar orice tranzacţie poate fi efectuată în timp real. Astfel, un simplu click este suficient pentru a face legătura şi a transfera bani în orice colţ al lumii. Moldova Agroindbank este în pas cu tehnologia şi acordă servicii bancare calitative, moderne, orientate spre satisfacerea necesităţilor clienţilor noştri.”
De menţionat că promoţia „Transferul care îţi dă şansa să câştigi o bicicletă” va continua până la 31 august 2017. Pentru înregistrarea în campanie este necesar de: Următoarea extragere, în cadrul căreia vor fi desemnaţi alţi 5 câştigători ai campaniei, va avea loc la sfârşitul lunii iulie.  
Trimiteţi sau primiţi bani prin sistemul de transferuri Western Union la Moldova Agroindbank, participaţi la promoţie şi câştigaţi unul din seturile de biciclete disponibile!

Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul oficial al promoţiei „Transferul care îţi dă sansa să câştigi o bicicletă” sau apelaţi Call Center: 0 22 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok