Călătoreşte cu American Express! Simte avantajele cardului, acasă şi peste hotare!

Moldova Agroindbank – unica bancă din Republica Moldova care oferă clienţilor cardurile brandului American Express, a lansat campania promoţională „Călătoreşte cu American Express. Simte avantajele cardului!”, în cadrul căreia pot participa toate persoanele care îşi doresc să beneficieze de un card AMEX.

Pe durata Campaniei toate cardurile de debit şi de credit American Express de la MAIB se emit în condiţii preferenţiale – cu reducere de 50% la taxa anuală de administrare a cardurilor pentru primul an de valabilitate a cardului. În acest context, clienţii sunt îndemnaţi să beneficieze de avantajele cardurilor AMEX – acasă şi în călătorii şi să aprecieze multiplele posibilităţi de utilizare a celor mai sigure şi prestigioase instrumente de finanţare şi de plată.

La campania promoţională participă toate cardurile AMEX emise de către MAIB: Pe lîngă avantajele oferite de cardurile deja cunoscute de clienţi, American Express vine cu beneficii unice pentru deţinătorii de card:
  • cash back 0,5 – 1% din suma achitată cu cardul;
  • limite de credit generoase;
  • privilegii în călătorii, stipulate în programele „Selects”, „Taste”, „Hertz Rewards”, etc. – cu reduceri şi sute de oferte speciale în restaurante, cafenele, magazine, mai cu seamă peste hotarele ţării, iar acum şi acasă, în Moldova.
Deţinătorii cardurilor AMEX beneficiază de încredere deplină, confort şi siguranţă la efectuarea cumpărăturilor, asigurare şi asistenţă pe parcursul călătoriilor în străinătate sau în ţară.

Moldova Agroindbank a lansat campania promoţională „Călătoreşte cu American Express. Simte avantajele cardului!” pentru a oferi deţinătorilor de card posibilitatea de a se încredinţa că produsele brandului AMEX sunt adaptate stilului de viaţă al fiecărui client, fiind recomandate pentru plăţi sigure şi rapide.

Pentru mai multe detalii consultaţi Programul Campaniei „Călătoreşte cu American Express. Simte avantajele cardului!”. De asemenea, clienţii primesc suport 24/24, printr-o linie telefonică dedicată (+373 22) 26 89 26, la care pot obţine asistenţă, precum şi orice informaţie necesară ori de cîte ori este nevoie.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok