Călătorie de vis la Festivalul de film de la Cannes cu o simplă achitare cu cardul MasterCard de la MAIB!

Pe 5 mai 2017 a fost desemnat câştigătorul promoţiei „A fi în lumea filmului este de nepreţuit”, care va trăi experienţa unei călătorii extraordinare la Festivalul de film de la Cannes din Franţa!

De această oportunitate unică se va bucura clientul Moldova Agroindbank, domnul Vitalie Iaţişin. Câştigătorul va beneficia de o călătorie pentru 2 persoane la Festivalul de film de la Cannes, care include: bilete de avion pentru cursa Chişinău – Nice (tur-retur), transfer de la aeroport la Cannes, cazare în hotel 4 stele, bilete pentru vizionarea filmelor incluse în programul Festivalului de la Cannes, alături de alte activităţi distractive stabilite de către organizatori. Moldova Agroindbank şi MasterCard Europe felicită câştigătorul şi îi doreşte amintiri de neuitat şi emoţii la intensitate maximă, la Cannes!

Amintim că promoţia „A fi în lumea filmului este de nepreţuit” s-a desfăşurat pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în perioada 10 martie - 30 aprilie 2017. Toţi deţinătorii de carduri MasterCard Gold, MasterCard Platinum, MasterCard World Elite, emise de Moldova Agroindbank, care au efectuat una sau mai multe operaţiuni de plată pentru bunuri şi servicii pe teritoriul Republicii Moldova, prin intermediul POS-Terminalelor şi/sau prin Internet, au participat automat la campania promoţională „A fi în lumea filmului este de nepreţuit”.

Informaţia completă privind campania promoţională găsiţi în Regulamentul PromoţieiA fi în lumea filmului este de nepreţuit sau la Serviciul Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok