Călătorie de vis la Jocurile Olimpice de la Rio sau cum un client a achitat cu cardul Visa de la Moldova Agroindbank

Oare cine dintre noi nu a visat, măcar o dată în viaţă să ajungă la Rio? Oraşul cu un colorit aparte, care atrage turiştii prin peisajele sale irezistibile şi inconfundabile. Faimoasa plajă Copacabana, statuia lui „Cristos Mântuitorul” sau Muntele „Pâine de Zahăr” („Pão de Açúcar”) oferă nişte privelşti spectaculoase. Moldova Agroindbank şi compania Visa au oferit o astfel de călătorie feerică şi plină de culoare unui client al băncii. Vă prezentăm în continuare impresiile şi emoţiile pe care le-a trăit Ghenadie Flocosu, clientul Moldova Agroindbank timp de cîteva zile la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

În perioada 25 februarie – 24 mai 2016, MAIB şi compania Visa au desfăşurat campania promoţională cu mesajul „Trăieşte pasiunea Jocurilor Olimpice”. Astfel, clienţii care au efectuat achitări cu cardul Visa în sumă minimă de 50 lei, au fost înscrişi în mod automat la campanie. În urma extragerii finale din cadrul promoţiei, tranzacţia domnului Ghenadie Flocosu s-a dovedit a fi cîştigătoare a premiului mare: o călătorie pentru două persoane la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro, achitată în totalitate de către organizatori. În călătorie cîştigătorul a ales să plece cu fiul său – Flocosu Oleg.

După ce s-au întors de la Rio, Ghenadie şi Oleg Flocosu au venit la bancă pentru a împărtăşi emoţiile pe care le-au trăit la Jocurile Olimpice. „Am rămas ambii încîntaţi de această călătorie. Rio este un oraş exotic, unde totul e deosebit şi nespus de frumos, diferit de ceea ce am obişnuit să vedem la noi în ţară sau chiar în Europa. Oamenii sunt foarte primitori. Chiar dacă cei mai mulţi vorbesc în limba portugheză, ne-am înţeles de minune.” a spus fiul cîştigătorului.
Clienţii norocoşi au ajuns pe aeroportul de la Rio de Janeiro pe 7 august. Reprezentanţii companiei Visa i-au întîlnit pe dl Flocosu şi pe fiul acestuia cu un program distractiv şi foarte interesant, care a fost pe placul clienţilor MAIB. Cei doi au avut acces la mai multe competiţii sportive de la Jocurile Olimpice: Rugby, Volei de plajă, Tenis de câmp şi Basketball. „Am rămas impresionaţi mai întîi de arenele olimpice de la Rio care aveau mărimi foarte impunătoare. Credeţi-mă că pozele nu transmit nici măcar jumătate din toată grandoarea acestor stadioane! Cînd am mers la un meci de tenis de câmp am reuşit chiar să facem cunoştinţă cu un cuplu brazilian, care ne-a povestit unde e mai bine să iei masa în oraş şi care locuri de la Rio se merită de vizitat.”

Astfel, incitaţi de frumuseţile şi splendoarea oraşului brazilian, clienţii au vizitat cele mai cunoscute locuri de la Rio. Mai întîi au mers la statuia Mîntuitorului, care tronează maiestuos deasupra oraşului şi totodată este simbolul la Rio de Janeiro. „Am luat telefericul pînă în munţi. Acolo ne-am ridicat tocmai deasupra norilor – o privelişte nemaipomenită se deschise deasupra oraşului! În timp ce admiram această minunăţie şi făceam poze, un băiat a făcut şi o cerere în căsătorie iubitei sale.” Apoi, cei doi au vizitat Muntele „Pão de Açúcar”, în traducere „Pâine de Zahăr”, un loc nu mai puţin spectaculos şi s-au plimbat pe nisipurile albe ale plajei Copacabana. Oleg Flocos continuă: „Nu am putut să rezistăm apelor de smarald ale oceanului, aşa că ne-am scăldat în apa imaculată a Atlanticului! Oceanul era un pic agitat, dar în pofida stereotipurilor apa era caldă şi am reuşit să mă bălăcesc puţin printre valuri.”

Ghenadie şi Oleg Flocosu au mulţumit încă o dată organizatorilor pentru clipele de neuitat pe care le-au petrecut la RIO 2016.
Premiul mare al campaniei „Trăieşte pasiunea Jocurilor Olimpice” a inclus o călătorie la Rio de Janeiro „totul inclus” pentru două persoane: cazare în hotel, categoria „Deluxe” – 4 nopţi, bilete avia dus-întors, transferul de la/la aeroport, card Visa alimentat cu 100 USD pe zi, bilete pentru vizitarea întrecerilor sportive şi cadouri Visa cu tematica Jocurilor Olimpice.

Campania „Trăieşte pasiunea Jocurilor Olimpice” demonstrează încă o dată că Moldova Agroindbank împreună cu partenerul său Visa nu rămîn indiferenţi la necesităţile clienţilor, oferind soluţii comode şi sigure de achitare a produselor şi serviciilor, încercînd de fiecare dată să aducă un plus valoare produselor bancare pe care le oferă.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok