Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice
Concert extraordinar, dedicat lui Eugen Doga, organizat cu susţinerea MAIB 30.08.2017

Concert extraordinar, dedicat lui Eugen Doga, organizat cu susţinerea MAIB

BC „Moldova Agroindbank” S.A. invită iubitorii de muzică clasică la cel mai grandios şi extraordinar concert, dedicat operei maestrului Eugen Doga, care în acest an aniversează 80 de ani de la naştere.  Evenimentul va avea loc duminică, 1 octombrie 2017, la Teatrul Verde din Chişinău, începând cu orele 17:00.

Spectacolul, susţinut de către MAIB în calitate de Partener Principal, se va desfăşura pe muzica şi cu participarea compozitorului Eugen Doga, care va fi acompaniat de orchestra extinsă a Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”. Nelipsit va fi şi valsul „Gingaşa şi tandra mea fiară”, interpretat de Maestru, care o să vă aducă inspiraţie, energie şi vitalitate!

Totodată, concertul va reuni peste 160 de artişti de excepţie din Republica Moldova şi România, printre care Tania Cerga, Ana Cernicova, Vitalie Advahov, Ana-Maria Donose, Mariana Bulicanu, Formaţia Akord şi alţii.

Nu pierdeţi şansa de a petrece o seară muzicală plină de strălucire şi emoţie, împreună cu renumitul compozitor, Eugen Doga!

Biletele la eveniment pot fi procurate pe site-ul www.iticket.md. În cazul achitării cu cardul Mastercard de la Moldova Agroindbank, veţi obţine un bonus în valoare de 30% din costul biletului în contul DVS de pe iTicket