Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Continuăm procesul de modernizare a sucursalelor Moldova Agroindbank 31.12.2020

Continuăm procesul de modernizare a sucursalelor Moldova Agroindbank

Sucursala Nr .5 al Moldova Agroindbank, aflată în sectorul Ciocana din Chişinău îşi aşteaptă clienţii într-un sediu modernizat pentru a oferi cea mai bună experienţă bancară.

Oricare ţi-ar fi nevoile sau dorinţele, noi te ajutăm să le transformi în realitate în sucursala reamenajată de pe strada Alecu Russo 63/3. Unitatea este destinată atât clienţilor persoane fizice, cât şi juridice.  

Într-un spaţiu deschis cu un design modern, îţi punem la dispoziţie numeroase produse bancare de calitate, un nou model de deservire şi consultanţă personalizată: tratăm fiecare client cu respect, grijă si multă atenţie. Cu siguranţă vom găsi împreună cea mai bună soluţie pentru tine şi afacerea ta. 
Vei fi întâmpinat şi îndrumat de către meeter greater – persoana care te ajută să ai o experienţa plăcută la MAIB şi te ghidează în utilizarea serviciilor digitale, aplicaţiei mobile MAIBank sau a terminalelor de autoservire.

Te aşteaptăm de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00, fără pauze. Pe lângă spaţiile de aşteptare confortabile şi deservirea prietenoasă, ai la dispoziţie o reţea de dispozitive digitale în zona de autoservire 24/7, o zonă wi-fi, dar şi un bancomat multifuncţional în regim de autoservire, pentru o experienţă de banking pe placul tău. Iar pentru maximă comoditate, rapiditate şi o doză necesară de siguranţă, ai o bancă întreagă în buzunarul tău prin intermediul aplicaţiei MAIBank.