Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
​Credite MAIB pentru afaceri agricole profitabile 25.09.2018

​Credite MAIB pentru afaceri agricole profitabile

Eşti producător agricol, te bucuri de o roadă bogată şi doreşti să o păstrezi în depozit până la un preţ mai bun. Totuşi, ai nevoie de bani aici şi acum? Moldova Agroindbank îţi este, ca de obicei, alături. 

Beneficiază de cele mai convenabile credite, până la 15 decembrie, în cadrul campaniei promoţionale „Cu noi ideile tale dau roadă” şi îţi poţi spori profitabilitatea afacerii. Creditele se acordă, pe o perioadă de până la 9 luni, cu o perioadă de graţie de până la 6 luni la rambursările sumei principale, cu o rată a dobânzii avantajoasă şi fără comision pentru evaluarea gajului.

Limita creditului pentru întreprinderile mici şi mijlocii este de până la 5 mln lei, iar pentru microîntreprinderi este de până la 3 mln lei. 

Producătorii agricoli pot obţine resurse financiare pentru completarea capitalului circulant, finanţarea activităţii curente, refinanţarea datoriilor de la alţi creditori, gajând inclusiv cu stocuri de produse agricole.
Sucursalele Moldova Agroindbank îţi stau la dispoziţie pentru a-ţi răspunde la toate întrebările, iar Serviciul Call Center (022 268 999) este întotdeauna la dispoziţia ta.  
Încearcă şi convinge-te: Cu noi ideile tale într-adevăr dau roadă! 
Detalii despre creditele pentru agricultură oferite de MAIB găsiţi aici .