Cu fiecare primăvară devenim mai puternici!

Sărbătoarea „Mărţişor” a devenit o deosebită şi frumoasă tradiţie pentru angajaţii Moldova Agroindbank. În ziua de 1 martie, toţi clienţii care intră în filialele şi agenţiile MAIB, sunt salutaţi cu un mărţişor şi felicitaţi cu ocazia primei zile de primăvară.

În acest an, familia Moldova Agroindbank a devenit mai mare, numărînd 67 filiale şi 104 agenţii în toată ţara, inclusiv la trecerile de frontieră. Astfel, MAIB a reuşit să surprindă plăcut şi să felicite un număr impunător de persoane, care, pe lîngă servicii bancare de calitate, au primit urări călduroase de început de primăvară.

„Cu fiecare primăvară devenim mai puternici!” – a fost mesajul cu care MAIB a comunicat, printre rînduri, clienţilor săi despre onorabila vîrstă pe care o va atinge banca în această primăvară - 25 de ani. Experienţa, tradiţiile şi inovaţiile sunt pilonii care au ghidat Moldova Agroindbank pe parcursul întregii sale activităţi, făcînd-o mai puternică, mai statornică şi mai receptivă la  necesităţile şi doleanţele clienţilor săi.

Şi pe această cale, Moldova Agroindbank vă felicită cu prilejul zilei de 1 martie, dăruindu-vă un „Mărţişor” virtual – aducător de speranţă şi fericire şi vă urează o primăvară specială, plină de inspiraţie, energie, entuziasm şi bucurie!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok