Cumpărăturile devin mai plăcute cu Pay&Save

Cu ocazia sărbătorilor de Paşte, Pay&Save şi MAIB au lansat campania promoţională „Cumpărăturile devin mai plăcute cu Pay&Save”. În cadrul Campaniei pot participa persoanele care achită nota de plată de la staţiile peco „Tirex-Petrol” sau cumpărăturile în reţeaua de magazine Fourchette şi Fourchette Gourmet – cu un card de la MAIB. Astfel, clienţii care achită produsele cu un card de la Moldova Agroindbank la partenerii Pay&Save primesc şansa să câştige unul dintre cele opt certificate în valoare de 700 lei fiecare.

Campania promoţională se va desfăşura în perioada 10 aprilie – 10 mai 2017. De asemenea, fiecare dintre partenerii Pay&Save oferă cash-back: reţeaua de magazine Fourchette – 2% şi staţiile peco Tirex-Petrol – 1,6% din suma cumpărăturilor.

Reamintim că Pay&Save este un program de loialitate destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Clienţii primesc cash-back garantat, doar achitând cumpărăturile cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save.

Informaţia completă privind desfăşurarea campaniei promoţionale, precum şi avantajele oferite de partenerii proiectului Pay&Save găsiţi pe site-ul paysave.md sau la  Call Center Pay&Save 067 660 026.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok