Depozitul „Multiopţional” de la MAIB în condiţii de plasare noi

BC „Moldova Agroindbank” SA a lansat depozitul „Multiopţional” în monedă naţională şi valută străină destinat persoanelor fizice, în condiţii de plasare noi.

„Multiopţional” se distinge prin condiţii atractive şi corespunde cerinţelor pentru marea majoritate a clienţilor persoane fizice. Datorită ratei atractive şi flexibilităţii sale, depozitul „Multiopţional” de la MAIB este unul dintre cele mai solicitate produse de către clienţii băncii.

Depozitul „Multiopţional” pe un termen de pînă la 365 zile, are o rată a dobînzii de 6,5% pentru depuneri de 1000 lei şi 7,5% pentru o depunere iniţială mai mare de 20 000 lei, dobînda fiind calculată lunar. Clienţii pot primi dobînzile calculate lunar la contul curent sau pe cardul bancar. Clientul poate efectua depuneri şi retrageri suplimentare nelimitat, păstrînd soldul minim.

Aceleaşi condiţii sunt accesibile şi la depozitul „Multiopţional”  în valută străină USD şi EUR, rata dobînzii în acest caz fiind corespunzătoare valutei.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii pot apela Serviciul Call Center: 022 268 999 sau pot să acceseze link-ul: http://www.maib.md/files/file/depozite/in%20vigoare/2016/septembrie/new/CosulDepozitelor%20in%20vigoare%20din%2001.10.2016.pdf.

Notă: Acceptarea depozitului Multiopţional pe termen de 180 de zile a fost  sistată de către bancă. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok