Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MAIBankMobile ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
​Echipa MAIB – campioana Open Cupei Presei la futsal 16.04.2019

​Echipa MAIB – campioana Open Cupei Presei la futsal

Echipa Moldova Agroindbank a devenit câştigătoarea turneului Open Cupa Presei-2019 la futsal, ediţia XIX.

După o performanţă de invidiat pe parcursul turneului, pe 13 aprilie, echipa  MAIB a disputat marea finală cu formaţia RED UF, câştigând detaşat cu scorul de 4-2.
 
A fost un meci deschis, jucat „fără mijlocul terenului”, cu faze periculoase la ambele porţi, joc ofensiv, pe placul spectatorilor, prezenţi într-un număr mare la meci. Diferenţa de scor, a fost făcută de atacantul echipei, Mihai Nartea, autorul celor 4 goluri  în finală. 

“Pentru echipa MAIB, acest trofeu este deja al 3-lea consecutiv din acest an, dar cu o importanţă deosebită pentru jucători, datorită nivelului înalt al echipelor participante, şi atenţiei sporite din partea microbiştilor. Le spunem un mare mulţumesc susţinătorilor noştri, inclusiv echipei şi conducerii MAIB, care practic au făcut posibilă această victorie,” a declarat căpitanul echipei MAIB, Igor Nartea.  

Turneul Open Cupa Presei la futsal, consacrat memoriei ziaristului sportiv Вoris Harcenco, s-a desfăşurat timp de două luni la Complexul sportiv „Alexia” din capitală. La concursul organizat sub egida Asociaţiei Presei Sportive din R. Moldova şi Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, au participat 14 formaţii alcătuite din amatori ai fotbalului care reprezintă diverse instituţii media şi de afaceri. 

Menţionăm că Mihai Nartea a fost desemnat unul din cei mai buni jucători în finala turneului, iar Igor Nartea - cel mai bun golgheter.