Echipa MAIB de fotbal a urcat din nou pe piedestal!

 În fiecare an, timp de o zi, Piaţa Marii Adunări Naţionale se transformă într-o sărbătoare a sporturilor, cei prezenţi având ocazia să participe la diverse probe sportive, precum: scrima, tirul cu laser, taekwondo-ul, trânta, tenisul, karate-ul, baschetul, atletismul, badmintonul, fotbalul sau tenisul de masă, alături de sportivi şi antrenori emeriţi.

Moldova Agroindbank a susţinut şi în acest an evenimentul sportiv de proporţii „Olympic Fest”, organizat de către Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv. MAIB a contribuit nu doar financiar la buna desfăşurare a Cursei Olimpice 2016, dar s-a implicat şi a participat cu propria echipă la festival. Astfel, echipa MAIB de fotbal a evoluat în cadrul „carnavalului” sportiv, avînd o prestaţie lăudabilă. Iurie Gîrlă, Artur Căldare, Gheorghe Munteanu, Sergiu Puiu, Ion Buga şi Igor Nartea au urcat în aplauze pe scenă, fiind decoraţi cu medalia de argint a festivalului.

Rezultatele frumoase înregistrate de către jucătorii MAIB promovează imaginea nu doar social-responsabilă a instituţiei, dar şi valorile sportive pe care aceasta le susţine şi le promovează în rîndul angajaţilor săi.

Moldova Agroindbank sprijină financiar mai multe activităţi organizate de către Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv. Suita de evenimente culturale şi sportive din acest an este, de asemenea prilejuită de celebrarea a 25 de ani de prietenie şi respect reciproc între două instituţii cu renume din ţară – MAIB şi CNOS.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok