Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online
InternetBanking MAIBankMobile ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
​Echipa MAIB îndeamnă femeile să consulte medicul şi să prevină problemele de sănătate 09.10.2019

​Echipa MAIB îndeamnă femeile să consulte medicul şi să prevină problemele de sănătate

În luna octombrie, rozul nu este o culoare, dar o atitudine adoptată de echipa MAIB pentru a sensibiliza asupra problemei cancerului mamar şi importanţei prevenirii acestuia.  

„Vreau ca mama să trăiască”, au subsemnat 13 angajaţi ai băncii care au decis să alerge cursa „Run Pink - Race for the Cure Moldova” organizată la Valea Morilor şi să doneze în scop caritabil pentru susţinerea luptătoarelor care se confruntă cu această maladie gravă.

„Am decis să alergăm această cursă pentru a sprijini femeile afectate de cancer mamar să iasă învingătoare din această luptă, să-şi crească durata şi calitatea vieţii. Prevenind şi adresându-ne la medic pentru consultările periodice – învingem”, spune Cristina Sotnic, liderul echipei de alergători MAIB.

Bravo pentru iniţiativă, Cristina Sotnic, Gheorghe Suman, Ivan Buga, Mihaela Nistor, Elena Muntean, Constanţa Bontea, Ana Brînza, Neonila Negruţa, Vladimir Danuta, Liudmila Ursu, Andrei Gura, Nicoleta Scurtu şi Olga Diaconu.  

De altfel, cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer în rândul femeilor la nivel mondial şi pe primul loc în Moldova în morbiditate.

Anual în Republica Moldova peste 1000 de femei dezvoltă cancer mamar. 

Dacă anterior doar femeile de peste 50 de ani erau afectate, ultimele statistici denotă că maladia „întinereşte” simţitor. 

Depistat la timp, cancerul mamar poate fi tratat. 

Mai ales în luna roz îndemnăm angajatele, clientele şi toate persoanele dragi să adopte o atitudine responsabilă faţă de propria sănătate. Programaţi-vă pentru o consultaţie la medic şi nu lăsaţi pentru „altă dată” grija pentru sănătate.