Echipa Moldova Agroindbank a câştigat turneul la mini-fotbal în cadrul Olympic Fest 2017

Echipa BC “Moldova Agroindbank” S.A. a câştigat turneul la mini-fotbal, organizat în cadrul Olympic Fest 2017. Cel mai grandios eveniment sportiv al anului a avut loc pe 20 mai 2017, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, fiind traditional susţinut de Moldova Agroindbank.

Echipa MAIB a învins Media Sport cu scorul de 6:3. Pentru Moldova Agroindbank au marcat Ivan Buga, Ştefan Profir, Ştefan Timofti (2 goluri) şi Igor Nartea (2 goluri). Laureaţii, în afară de medalii de aur, au mai primit diplome şi cadouri din partea organizatorilor evenimentului.

Olympic Fest este dedicat Zilei Naţionale a Sportului şi Mişcării Olimpice şi a oferit participanţilor, indiferent de abilităţile sportive, vârstă sau ocupaţie, posibilitatea să practice diverse genuri de sport, cum ar fi taekwondo, tenis, box, tir cu arcul, lupte libere, badminton etc.. În cadrul Olympic Fest a fost organizată şi tradiţionala Cursa Olimpică pe distanţa de 3,5 km, pentru care la start s-au aliniat mii de oameni.

Totodată, s-a desfăşurat un flashmob inedit, în cadrul căruia au participat câteva sute de dansatori.  Olympic Fest s-a încheiat cu o tombolă şi un concert. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok