Ediția a II-a a cursului Data Analytics – lansată în cadrul maib IT Academy

Ediția a doua a cursului Data Analytics din cadrul maib IT Academy a fost lansată cu succes, în cadrul acesteia 20 de persoane au început să descopere sfera IT în general și procesarea și analiza datelor, în particular.   

Participanții celei de-a doua ediții sunt atât persoane care activează în sfera IT, dar doresc să exploreze și alte arii din această zonă sau să-și aprofundeze cunoștințele, dar și cei care vor o reconversie profesională, făcând trecerea spre acest domeniu.

Cursul este gratuit, se va desfășura pe parcursul a două luni, de două ori în săptămână, va fi axat pe studierea SQL, BIG DATA, PowerBi, SAP BO și este susținut de Ion Moraru, șef al Direcției Sisteme Analitice și Baze de Date, Departamentul Tehnologii Informaționale de la maib. Formatorul programului de mentorat, Ion Moraru, este parte a echipei maib de 3 ani, cu o experiență de peste 17 ani în domeniul IT. Anterior a activat în diverse companii naționale, bănci comerciale, dar și în cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Precizăm că prima ediție a cursului Data Analytics din cadrul proiectului maib IT Academy s-a desfășurat în perioada 11 octombrie – 22 decembrie 2022. În urma acesteia, 18 persoane au obținut o nouă calificare utilă pentru dezvoltarea în carieră, iar studenții cu cele mai frumoase rezultate au primit oferte de angajare în cadrul maib.

Vezi impresiile participanților la ediția I a cursului Data Analytics, desfășurată din cadrul maib IT Academy:

Să lucrezi în IT la maib e cool. Află de ce:

Dacă și tu ești orientat să crești în domeniul IT și să dezvolți proiecte noi, atunci maib IT Academy este programul de mentorat perfect pentru tine, ce îți va oferi pregătirea și experiența necesare în acest domeniu. Urmărește pagina maib.md și conturile în social media pentru mai multe informații despre posibilitățile de înscriere la cursurile maib IT Academy.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok