Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online
InternetBanking MAIBankMobile ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
​Eşti mândru de AFACEREA ta, iar la MAIB suntem mândri să te SUSŢINEM 10.09.2019

​Eşti mândru de AFACEREA ta, iar la MAIB suntem mândri să te SUSŢINEM

El gestionează cu succes activitatea, ea - partea de contabilitate. Puţini sunt cei care nu-i cunosc în raioanele Floreşti şi Şoldăneşti. Cuplul Anastasia şi Anatolii Corniencov administrează o gospodărie ţărănească, ajungând să prelucreze în prezent 203ha. În regiune, probabil cele mai savuroase căpşuni, caise, prune, cireşe sau mere, cele mai arătoase lanuri de porumb, floarea soarelui sau grâu le veţi găsi pe plantaţiile lor. 

Formează un cuplu pe care-l admiră localitatea şi care cucereşte respectul pentru dragostea lor faţă de pământ şi meleagurile natale. Ar fi putut pleca, dar au decis să rămână, să creeze locuri de muncă pentru localnici, convinşi că... nicăieri nu e ca acasă. 

Cu sprijinul MAIB au reuşit să obţină un credit din resursele DLC FIDA 6 Tineret cu porţiune de grant, procurând un tractor şi tehnică agricolă. Ulterior au luat un credit pentru procurarea terenurilor, iar în fiecare an primesc finanţare pentru completarea capitalului circulant.  

La Moldova Agroindbank suntem MÂNDRI să SUSŢINEM afacerile şi să le creştem SUCCESUL. 

Dezvoltă-ţi afacerea cu un partener de încredere, care-ţi înţelege aşteptările şi-ţi oferă finanţarea de care ai nevoie. Vizitează chiar astăzi cea mai apropiată sucursală MAIB sau apelează Call Center, la 022 268 999. 

*În poză - Anatolii Corniencov şi Tatiana Cristal, directorul sucursalei Floreşti a Moldova Agroindbank