Fii mai aproape de cei dragi cu sistemul de remiteri INTELIEXPRESS de la maib

Mereu tindem să-ți oferim servicii calitative și o experiență conform așteptărilor tale, indiferent de motivul pentru care vii la maib. Acum, pentru confortul tău, lansăm un nou sistem de transferuri de bani – INTELIEXPRESS, prin intermediul căruia poți ușor primi sau expedia bani prietenilor și rudelor, care locuiesc în Italia, Marea Britanie, Cipru, Georgia etc..
 
Ce reprezintă INTELIEXPRESS?

Este un sistem de transfer de bani la nivel mondial, activitatea de bază fiind transferurile de bani între persoane fizice. Transferurile prin sistemul INTELIEXPRESS pot fi efectuate în peste 57 mii de locații. 

Utilizând INTELIEXPRESS poți expedia sau primi euro sau dolari în circa 90 de țări din întreaga lume. Comisionul este diferit în funcție de suma transferată, moneda tranzacției, destinația și se percepe numai de la expeditor. Pentru mai multe detalii consultă pagina Tarife și comisioane INTELIEXPRESS .

Cum funcționează?

Pentru a expedia bani prin INTELIEXPRESS:

  • Vizitează orice unitate maib cu un act de identitate valabil;
  • Comunică verbal operatorului datele beneficiarului și transmite-i suma de bani ce urmează a fi expediată;
  • Plătește comisionul pentru efectuarea acestui serviciu și primește chitanța de expediere a transferului pe care va fi indicat codul transferului de bani;
  • Comunică codul transferului persoanei care urmează să primească banii. Deja în câteva minute după efectuarea tranzacției, banii pot fi ridicați.

Pentru a primi banii e necesar să vii la maib cu un act de identitate valabil și să comunici operatorului  codul transferului, numele şi prenumele expeditorului, țara de proveniență a banilor, valuta și suma transferului. 

Primește sau trimite bani rapid și în deplină siguranță, utilizând noul sistem oferit de banca noastră. Cu maib și INTELIEXPRESS e atât de simplu și ușor să fii alături de cei dragi, oriunde te –ai afla. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok