Filiala MAIB a defilat la parada Hramului de la Bălţi

Cu ocazia Zilei oraşului Bălţi, primăria municipiului a organizat o petrecere de zile mari. În lista invitaţilor de onoare s-au numărat şefi ai delegaţiilor străine în Republica Moldova.

Hramul oraşului Bălţi a fost de asemenea o ocazie pentru a sarbatori împreună vîrsta onorabilă pe care a împlinit-o municpiul. Cu acest prilej, au fost invitaţi reprezentanţi ai intreprinderilor private şi organizaţiilor publice, elevi şi studenţi de la mai multe instituţii de invăţămînt pentru a defila pe piaţa Centrală, Vasile Alecsandri. Filialele MAIB din oraşul Bălţi s-au alaturat cu drag evenimentului. Sub muzică de orchestră şi în aplauzele celor prezenţi, echipa MAIB a salutat publicul şi onorata asistenţă.

Anul acesta oraşul Bălţi marchează 595 de ani de la prima atestare documentară. Celebrarea Hramului oraşului a început cu tradiţionala liturghie în aer liber, iar după depunerile de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare, a urmat o paradă a tehnicii întreprinderilor de stat, municipale şi private. Sărbătoarea a sfîrşit cu un concert de excepţie, în cadrul căruia au evoluat vedete autohtone şi de peste hotare.

Moldova Agroindbank se implică în viaţa socială şi culturală a municipiului Bălţi. În lista activităţilor social-responsabile ale băncii se înscriu mai multe proiecte realizate împreună cu instituţiile de învăţămînt din Bălţi, precum şi tîrguri, expoziţii sau alte evenimente la care a participat MAIB. 
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok