Înregistrarea rezultatelor celei de-a patra emisiuni de obligațiuni corporative din cadrul programului doi a avut loc cu succes

Maib anunță despre rezultatele pozitive obținute în urma înregistrării cu succes în Registrul Emitenților de Valori Mobiliare a celei de-a patra emisiuni de obligațiuni corporative din cadrul programului doi. Aprobate de către Comisia Națională a Pieței Financiare la data de 21 mai, aceste rezultate demonstrează încă o dată încrederea investitorilor într-un produs avantajos și pe termen lung.

Desfășurată în perioada 15 aprilie - 7 mai a.c., emisiunea a atras un interes semnificativ, cu un total de 4 457 de obligațiuni nominale de clasa a V-a (cu marja de +0,5%) și cu o valoare totală de 89 140 000 de lei. Aceste obligațiuni au o durată de circulație de 3 ani, iar rata cuponului constituie 4,51% în primul an.

În cadrul programului doi, maib va desfășura în mod regulat încă 6 emisiuni de obligațiuni corporative de clase diferite, în valoare nominală de 100 milioane de lei fiecare. Valoarea nominală a unei obligațiuni este de 20 000 de lei, iar per emisiune pot fi subscrise 5000 de obligațiuni.

Pentru mai multe detalii despre această oportunitate de investiții, lasă o cerere online direct pe pagina maib și te vom contacta în scurt timp.

Investește inteligent.

Tu conduci. maib

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok