Maib: suntem alături

Maib este gata să ofere tot sprijinul cetățenilor ucraineni, aflați în Republica Moldova.

În acest context, anunțăm despre anularea comisionului în rețeaua de bancomate maib pentru operațiunile de retragere de bani de pe cardurile bancare emise de băncile ucrainene.

Astfel, deja cetățenii ucraineni vor putea retrage mijloace financiare la ATM-urile maib în lei moldovenești, dolari și euro, fără reținerea comisioanelor aplicate anterior (totuși, ar putea fi aplicate careva comisioane de băncile emitente).

Menționăm că pentru retragerea mijloacelor financiare în lei de pe cardurile unei bănci străine se aplica un comision standard de 1,5% + 20 lei și 2,5% + 1 USD/ 1 EUR pentru retragerile în valută.

În plus, maib anunță despre emiterea cardurilor gratuite în lei, dolari și euro pentru cetățenii Ucrainei.

Cardurile instant în lei pot fi obținute imediat în sucursalele maib. Cardurile nominale în valută străină se eliberează în decurs de 24 de ore și pot fi livrate la orice adresă absolut gratuit (excepție făcând localitățile din stânga Nistrului și mun. Bender).

Pentru a solicita un card bancar cetățenii ucraineni urmează să prezinte în sucursala maib doar pașaportul străin emis de Ucraina.

Update: Totodată, anunțăm că maib a majorat limita extragerilor în rețeaua de bancomate ale băncii pentru cetățenii ucraineni, deținători de carduri ucrainene. Din 28 februarie aceștia pot extrage echivalentul în lei în limita a 4000 MDL de pe card ucrainean și/sau echivalentul de 100 dolari pentru retragerile în valută străină.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok