Maib a fost desemnată de Ria Money Transfer Partenerul Anului 2023 în Moldova

Maib este încântată să anunțe titlul de „Partenerul Anului 2023 în Moldova” oferit de Ria Money Transfer. Acest premiu este o recunoaștere a parteneriatului de lungă durată dintre maib și Ria Money Transfer, reflectând angajamentul maib față de excelența în serviciile financiare.

În 2023, colaborarea dintre maib și Ria a generat un număr impresionant de 153 516 tranzacții, asigurând poziția a doua dintre toate cele șase sisteme de remitere a banilor disponibile la maib. Parteneriatul, demarat încă în anul 2018, a demonstrat constant performanță și creștere excepțională, având un impact semnificativ asupra sectorului financiar din Republica Moldova.

Datorită Ria Money Transfer, clienții maib pot efectua transferuri și le pot primi din peste 180 de țări, cele mai populare țări fiind Italia, Germania, Franța și Israel.

Iurii Bogoslavskyi, Manager Regional pentru Ucraina, Georgia, Moldova și Armenia la Ria Money Transfer:

„Țin să adresez mulțumiri și aprecieri față de maib pentru angajamentul constant și contribuția valoroasă. Maib este un partener excepțional, fiind alături de Ria de-a lungul multor ani de parteneriat. Dăruirea echipei maib are un rol esențial în atingerea obiectivelor noastre comune și apreciez înalt impactul pe care îl creează și realizările comune.”

Aliona Stratan, Prim-vicepreşedinta maib:

„Suntem încântați să primim titlul de Partenerul Anului 2023 din partea Ria Money Transfer. Această realizare subliniază angajamentul nostru de a furniza servicii financiare excepționale și evidențiază succesul parteneriatului nostru de lungă durată cu Ria. Ne dorim ca această colaborare să fie valorificată în continuare, să oferim clienților noștri soluții sigure pentru transferurile bănești și să creăm experiențe financiare cât mai plăcute.”

Această recunoaștere drept Partener al Anului 2023 în Moldova de Ria consolidează și mai mult poziția maib de lider în industria financiară. Premiul este o dovadă a dedicației maib de a oferi soluții financiare inovatoare și de încredere, care să răspundă așteptărilor și necesităților clienților.

Despre Ria Money Transfer

Ria Money Transfer este unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de servicii de transferuri bănești din lume. Ria inițiază transferuri printr-o rețea de agenți și magazine deținute de companie situate în America de Nord, America de Sud, Europa, Asia-Pacific, Africa și online.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, cu o pondere de 34,3% din depozite și 37,4% din creditele întregului sistem bancar în anul 2023. Banca are o importanță sistemică, deservind aproape o treime din populație și este cel mai mare angajator privat din Republica Moldova, cu o forță de muncă de peste 2.400 de persoane. Din 2018, cel mai mare acționar al maib este un consorțiu, care include Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Invalda INVL, un grup lider de gestionare a activelor din țările baltice și Horizon Capital, un fond privat de investiții axat pe piețele emergente.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok