MAIB a fost premiată pentru susţinerea sportivilor moldoveni la Jocurile Olimpice de la Rio 2016

Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS) a acordat BC „Moldova Agroindbank” SA diplomă de înaltă recunoştinţă pentru susţinerea echipei naţionale la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. 

Diploma a fost înmânată Preşedintelui Comitetului de Conducere al MAIB, Serghei Cebotari, în cadrul Cinei Olimpice, eveniment festiv care a reunit campioni olimpici, demnitari de stat, reprezentanţi ai mediului de afaceri, mass-media. 

În context, Serghei Cebotari şi-a exprimat gratitudinea pentru aprecierea şi distincţia acordată, menţionând că MAIB şi Comitetului Naţional Olimpic sunt parteneri de peste 15 ani. Datorită sprijinului financiar acordat de bancă, sportivii moldoveni au reuşit să obţină performanţe şi să demonstreze rezultate foarte bune la cele mai prestigioase competiţii internaţionale.

„Suntem de mulţi ani alături de sportivii care reprezintă Moldova la competiţiile internaţionale şi promovează imaginea ţării în lume, de aceea suntem onoraţi să contribuim la această misiune importantă. Totodată, dorim să-i încurajăm, să le arătăm că au în spate, în persoana băncii, o echipă mare de susţinători. Sper că acest lucru motivează să se întoarcă de la competiţii învingători”, a spus Serghei Cebotari.

La rândul lor, reprezentanţii CNOS au apreciat parteneriatul cu MAIB, ca fiind cel mai durabil printre companiile private. 

Tradiţional, MAIB susţine financiar participarea echipei naţionale la Jocurile Olimpice. De asemenea, cu ajutorul financiar al băncii anual se desfăşoară Cursa Olimpică „Olympic Fest” care întruneşte pentru promovarea valorilor olimpismului mii de participanţi. 

Sportul, cultura, educaţia, ştiinţa sunt domeniile ce se regăsesc în Politica social-corporativă a BC „Moldova Agroindbank” SA. Susţinând proiectele sportive, MAIB încurajează modul activ şi sănătos de viaţă şi contribuie la dezvoltarea unei societăţi dinamice şi armonioase. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok