Maib a înregistrat cu succes cea de-a patra emisiune de obligațiuni corporative din cadrul primului Program

Cea de-a patra emisiune de obligațiuni corporative, dar și ultima din cadrul primului Program, a fost înregistrată cu succes în Registrul Emitenților de Valori Mobiliare, iar rezultatele au fost aprobate de Comisia Națională a Pieței Financiare.

În cadrul celei de-a patra emisiuni, care a avut loc în perioada 7 – 28 august a.c., au fost subscrise 4 399  de obligațiuni nominative de clasa I, cu o valoare totală de 87 980 000 de lei, valoarea nominală per obligațiune constituind 20 000 de lei. Pe parcursul primului Program s-au desfășurat 4 emisiuni cu o perioada de 21 de zile calendaristice fiecare și au fost subscrise în total 12 912 de obligațiuni.

Durata de circulație a acestor obligațiuni este de 3 ani, iar rata dobânzii este flotantă, fiind conectată la rata dobânzii oferită de maib persoanelor fizice la depozitul „maib classic”, deschis pe un termen de 365 de zile în sucursală, plus o marjă fixă de 2%, care va fi achitată trimestrial.

Dacă nu ai reușit să investești în primul Program de obligațiuni corporative maib, fii cu ochii pe noi, deoarece urmează lansarea celui de al doilea Program.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste instrumente de investiții, accesează pagina web maib.md sau consultă Prospectul de ofertă publică.

Investește inteligent.

Cu maib e simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok