Maib anunță înregistrarea cu succes a celei de-a treia emisiuni de obligațiuni corporative din cadrul programului doi

Maib anunță înregistrarea cu succes în Registrul Emitenților de Valori Mobiliare și aprobarea de către Comisia Națională a Pieței Financiare a rezultatelor celei de-a treia emisiuni de obligațiuni corporative din cadrul programului doi, care s-a desfășurat în perioada 29 februarie – 19 martie 2024.

În această emisiune au fost subscrise 1170 de obligațiuni nominale de clasa a V-a, cu marja de (+0,5%) și o valoare totală de 23 400 000 lei, valoarea nominală per obligațiune constituind 20 000 lei. Durata de circulație a acestor obligațiuni este de 3 ani, iar rata cuponului este flotantă, fiind de 4,69% în primul an.

Amintim că al doilea program de obligațiuni corporative maib se va desfășura în decursul a 12 luni, iar banca va lansa în total în mod regulat 10 emisiuni consecutive de obligațiuni corporative de clase diferite și cu o rată de subscriere de cel puțin 1% pentru fiecare emisiune, în valoare nominală de 100 de milioane de lei fiecare.

Pentru mai multe detalii despre aceste instrumente de investiții disponibile doar la maib, accesează pagina web maib.md sau consultă Prospectul de ofertă publică.

Investește inteligent.

Tu conduci. maib

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok