MAIB - cea mai eficientă bancă din ţară

Moldova Agroindbank şi-a întărit poziţia de cea mai eficientă bancă din ţară

BC „Moldova Agroindbank” SA şi-a consolidat poziţia de cea mai eficientă bancă din ţară. Potrivit unui nou rating al eficienţei bancare realizat de către Agenţia de Consultanţă Investiţională EVM Consulting şi făcut public pe 2 octombrie, MAIB s-a plasat pe I loc după rezultatele obţinute în trimestrul II al anului curent.

„Pe prima poziţie în clasamentul eficienţei bancare, ca de obicei, se plasează Moldova Agroindbank, care deţine primul loc şi în sub-clasamente după indicatorii „Venituri totale” şi „Venit net”. Astfel, în trimestrul II al anului curent, Moldova Agroindbank a înregistrat cele mai mari venituri nete, care constituie 166 787 633 lei”, se arată în analiza efectuată de către EVM Consulting.

În primul trimestru al anului curent Moldova Agroindbank de asemenea a deţinut locul de vîrf în topul clasamentului eficienţei bancare. Poziţia de lider este menţinută consecvent de către Moldova Agroindbank, în pofida unei concurenţe crescînde pe piaţa bancară autohtonă, graţie dedicaţiei echipei băncii pentru activitatea desfăşurată şi pentru clienţii săi.

Vezi prezentarea grafică a Clasamentul de eficienta pentru Bancile Comerciale din Moldova, Semestrul I anul 2012:

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok