MAIB - furnizor de cea mai bună calitate

Studiu: Moldova Agroindbank, alături de Apple, Nivea, Adidas, Visa şi alte brănduri, sunt furnizori de cea mai bună calitate

Moldova Agroindbank, alături de companiile Apple, Nivea, Acer, Adidas, Asito, Visa, Alba, Dalba, etc, sînt apreciate de moldoveni ca furnizori de cea mai bună calitate.

Acestea sunt rezultatele primului studiu QUDAL - QUality meDAL - DEEPMA în Moldova efectuat de organizaţia ICERTIAS - International Certification Association GmbH cu sediul în Zurich. Cercetarea a fost efectuată prin intermediul unui eşantion online de 1.200 de cetăţeni moldoveni, utilizatori de internet cu vîrste de peste 15 ani.

Potrivit studiului, dacă un moldovean ar dispune de o sumă de bani nelimitată şi ar lua decizii numai pe baza calităţii produselor cumpărate, ar conduce un BMW, ar merge la concerte cu Dan Bălan, Shakira şi Zdob și Zdub, ar merge la meciuri de fotbal cu FC Real Madrid şi ar accesa serviciile băncii Moldova Agroindbank.

Agenţia de ştiri Agora concluzionează că studiul QUDAL - QUality meDAL oferă o imagine cu totul nouă a Moldovei şi a pieţei moldoveneşti şi arată că cetăţenii moldoveni se gîndesc la valoare şi la calitate, precum şi modul în care le recunosc şi le apreciază. Fiind liderul sistemului bancar din Moldova şi avînd o reputaţie ireproşabilă printre clienţi, Moldova Agroindbank se încadrează perfect în această formulă a perceperii produsului de către consumatori. Alături de rezultate financiare foarte bune, inclusiv - cele mai mari active, cele mai mari credite şi depozite ale persoanelor fizice, profit net, calitatea aperciată de clienţi arată odată în plus că MAIB este o bancă modernă şi puternică, conformă standardelor băncilor europene.

Studiul QUDAL - QUality meDAL - Moldova 2014/2015 a fost efectuat de organizaţia elveţiană ICERTIAS - International Certification Association GmbH pe teritoriul Republicii Moldova în iunie 2014, prin intermediul unui sondaj online şi al metodei CAWI - DEEPMA (Interviu Web Asistat de Calculator - Conştientizare Profundă). La cercetare au participat 1200 cetăţeni moldoveni. Studiul QUDAL a fost efectuat în alfabetul şi limba oficială în Moldova. Sondajul a acoperit întreg teritoriul Republicii Moldova.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok