Maib împreună cu Mastercard oferă carduri bancare gratuite refugiaților ucraineni, la punctul mobil de la Moldexpo

Continuăm să fim alături de cetățenii ucraineni care s-au refugiat pe teritoriul țării noastre. În continuarea acțiunilor de sprijin luate de maib, alături de partenerul strategic Mastercard anunțăm despre amenajarea unui punct mobil la Moldexpo, unde refugiații pot primi gratuit carduri bancare.

Cardurile Instant, de tip Mastercard Gold, sunt deschise în lei moldovenești, imediat la adresare și pot fi alimentate în orice sucursală sau agenție maib, precum și la bancomatele băncii. În cazul solicitării de carduri în euro sau dolari, acestea vor fi livrate în zilele următoare prin Serviciul Livrare la adresa indicată sau la orice sucursală a băncii. Cardurile bancare sunt acceptate oriunde în lume.

Pentru deschiderea unui card bancar nerezidenții trebuie să prezinte pașaportul străin valabil sau actul de identitate național disponibil (buletin/card de identitate). Pe card pot fi depuși până la 10 000 euro, fără prezentarea documentelor confirmative de proveniență a mijloacelor bănești.

Subliniem că pentru plățile cu carduri în Moldova nu există limită de sumă, acestea pot fi utilizate pentru tranzacții atât în punctele comerciale, cât și în Internet. Încurajăm utilizarea cardurilor bancare pentru orice necesități și evitarea numerarului, inclusiv presiunea asupra bancomatelor pentru operațiuni de retragere a numerarului.  

Totodată, anunțăm că maib a majorat limita extragerilor în rețeaua de bancomate ale băncii pentru cardurile emise în Ucraina. Din 28 februarie aceștia pot extrage lei în limita a 4000 MDL și/sau echivalentul de 100 USD pentru retragerile în valută străină.

Maib și Mastercard: suntem alături!   

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok