Maib întreprinde pași semnificativi pentru a sprijini refugiații ucraineni: o donație estimată la circa 10 milioane lei din partea băncii și top managementului va fi transferată pe parcursul anului

În vederea susținerii refugiaților ucraineni aflați pe teritoriul Republicii Moldova:

  • Consiliul băncii și Președintele maib au decis să doneze întregul salariu pentru luna februarie în conturile speciale pentru donații umanitare anunțate de Guvernul Republicii Moldova, totodată o donație substanțială este acordată de toți membrii Comitetului de Conducere. 
  • ​​Maib va dona o sumă fixă pentru fiecare tranzacție efectuată cu un card de debit sau credit emis de bancă și realizată la orice POS-terminal și în rețeaua e-commerce. Deținătorii de carduri maib care doresc să susțină această inițiativă sunt îndemnați să utilizeze cardurile cât mai frecvent posibil, pentru a spori suma donată fondului de sprijin pentru refugiați. Pentru astfel de tranzacții nu se aplică comisioane. Valoarea totală a donației se estimează la circa 10 milioane lei pe parcursul anului 2022.
  • începând de astăzi, clienții maib vor putea face donații inclusiv utilizând aplicația mobilă maibank. Pentru aceasta selectați: Plăți/Achitare facturi/Caritate/Help Ukraine.

Ne propunem să oferim acest sprijin cât de rapid posibil. Primele donații vor fi transferate în baza tranzacțiilor efectuate de clienții noștri în luna februarie.

Detalii cu privire la tipurile de tranzacții, POS-urile și e-commerce-ul eligibil, precum și suma donată per fiecare operațiune vor fi comunicate în cel mai scurt timp. 
Subliniem că toate donațiile vor fi direcționate centrului pentru refugiați și anunțate la finele fiecărei luni.

La acest moment, maib va transfera toate donațiile către fondul de sprijin pentru refugiați, conform detaliilor mai jos menționate. Acestea ar putea fi revizuite, în funcție de necesitățile care vor surveni.

Datele bancare privind contul pentru donații:

Beneficiar: Ministerul Finanţelor al Republicii Moldova – Trezoreria de Stat

IBAN: MD69TRPAAA144111A01344QI

Codul fiscal al beneficiarului: 1006601000037

Banca beneficiarului: Ministerul Finantelor Trezoreria de Stat

Codul băncii: TREZMD2X

Destinaţia plăţii: asistență umanitară cetățenilor Ucrainei.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok