Maib invită antreprenorii din Ucraina la conferința online „Businessul ucrainean în Republica Moldova: oportunități și adaptare la piața moldovenească”

De la începutul războiului din țara vecină maib și-a manifestat solidaritatea și compasiunea față de poporul ucrainean, susținând refugiații din țara vecină printr-un șir de acțiuni (curs valutar pentru hrivna ucraineană, zero comisioane pentru un șir de operațiuni, carduri bancare etc.), dar și prin donații lunare în contul special deschis de Guvernul Republicii Moldova de susținere a refugiaților.

Acum, maib avansează în suportul oferit și invită oamenii de afaceri din Ucraina, interesați de piața din Republica Moldova, la seminarul online „Businessul ucrainean în Republica Moldova: oportunități și adaptare la piața moldovenească”.

În cadrul evenimentului, organizat la 28 martie, vor fi prezentate și discutate următoarele:

  • prezentare generală: Contextul și oportunitățile din Republica Moldova
  • istorii de succes
  • aspecte juridice privind înregistrarea întreprinderilor
  • costul unei afaceri în Moldova: legislația fiscală

maib – partenerul nr.1 pentru mediul de afaceri din Ucraina: serviciile bancare, creditarea, regimul valutar.

Formatul seminarului: online pe platforma ZOOM, gratuit. Pentru participare, înregistrați-vă aici. Ulterior, persoanele înregistrate vor primi un link de conectare.

Data: marți, 28.03.2023

Ora: 10:00 (ora Kievului)

Limba de comunicare: rusă

Speakeri:

  • Andrii Glevatskyi, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere maib
  • Kostiantyn Isaiev, Șef Directie Vânzări Micro maib
  • Experți ai companiei de consultanță juridică și financiară Brodsky Uskov Looper Reed & Partners.

Participanții vor avea posibilitatea de a adresa întrebări speakerilor, care îi vor ghida și vor oferi sfaturi practice pentru dezvoltarea unei afaceri cu investiții străine în Republica Moldova.

Cu toții conștientizăm că războiul din Ucraina a impactat economiile regionale și companiile locale, afectând lanțurile comerciale și planurile de dezvoltare ale afacerilor. Totuși, suntem convinși că, având susținere, antreprenorii ucraineni pot transforma provocările de ordin economic, logistic sau social în oportunități.

Maib – alături de afacerile ucrainene!

înregistrați-vă aici

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok