Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
MAIB lansează modulul EASI pentru banking direct în sistemul contabil 1C 11.06.2018

MAIB lansează modulul EASI pentru banking direct în sistemul contabil 1C

BC “Moldova Agroindbank” SA continuă să dezvolte noi servicii de deservire la distanţă pentru a facilita activitatea clienţilor. Astfel, MAIB a lansat serviciul EASI Banking, care vine în întâmpinarea prestatorilor de servicii contabile.  

EASI Baking este o soluţie menită să uşureze activitatea de zi cu zi a utilizatorilor serviciului de Internet Banking pentru persoane juridice, în special contabili. Până în prezent, aceştia trebuiau să interacţioneze cu cel puţin două sisteme: Internet Banking şi sistemul de evidenţă contabilă -1C. Acum, datorită EASI Banking, accesul la funcţionalităţile de bază (efectuare şi monitorizare plăţi, actualizare sold şi generare extrase) este oferit direct din sistemul 1C.
 
Astfel, din momentul conectării modulului EASI (Enterprise Accounting System Interface), utilizatorii nu vor mai fi nevoiţi să lucreze în două sisteme, ci în unul singur - 1C. 
 
Facilitatea este disponibilă pentru toţi clienţii abonaţi la serviciul Internet Banking. Pentru mai multe detalii, apelaţi serviciul Call Center – (022) 268 999.