MAIB şi CNOS - 25 de ani de parteneriat şi prietenie

Pe data de 29 ianuarie Comitetul Naţional Olimpic a celebrat 25 de ani de la fondare, marcată prin Cina Olimpică - eveniment care adună sportivi, antrenori, oficiali de stat, oameni de afaceri şi reprezentanţi mass-media. Nelipsită la acest eveniment a fost şi BC „Moldova Agroindbank” SA – partenerul fidel al cauzei olimpice. De 25 de ani MAIB suţine sportul naţional de performanţă, aducînd aportul său în dezvoltarea lui.

La  evenimentul „Cina Olimpică”, MAIB a fost reprezentată de dul Eugen Josan, membru al Comitetului de Conducere al Băncii, care a remarcat: „Sportul de performanţă este unul costisitor, şi pe parcursul întregei sale activităţi Moldova Agroindbank îşi aduce aportul la dezvoltarea lui. În acest mod dorim să ajutăm sportivii talentaţi să-şi pună în valoare capacităţile şi ambiţiile, să aducă cît mai multe medalii de la jocurile olimpice.”

Astfel, cu suportul nemijlocit al băncii, au fost înmînate 3 premii băneşti: 20.000 lei pentru Piotr Ianulov, care a luat o medalie de argint la lupte libere şi cite 10.000 lei pentru Alexandru Chirtoacă - medalie de bronz la lupte libere şi Svetlana Saenko - medalie de bronz la lupte feminine, în cadrul Jocurilor Olimpice Europene Baku-2015. Premianţii au remarcat rolul indinspensabil al partenerilor care aduc un aport important în stimularea sportivilor şi a sportului naţional.

În cadrul evenimentului, MAIB a fost distinsă cu premiul special CNOS,  pentru cel mai longeviv şi durabil parteneriat.
Pentru BC „Moldova Agroindbank” SA responsabilitatea socială este un pilon indispensabil în obţinerea rezulatatelor înalte şi atingerea scopurilor propuse. Pornind de la citatul “Talentul cîştigă meciuri, dar munca de echipă câştigă campionate” – MAIB ţine să realizeze parteneriate durabile şi fructoase care ar stimula dezvoltarea societăţii.

Un reportaj desfăşurat de la Cina Olimpică poate fi urmărit pe pagina Web a CNOS: http://olympic.md/cnos-25-ani-de-activitate-olimpicii-de-azi-incurajati-de-medaliatii-olimpici/
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok