Maib și Mastercard sprijină o nouă ediție a Conferinței „Digital Transformation for Financial Institutions 2023”

Maib continuă să se alinieze celor mai moderne tendințe digitale, implementând agenda de inovație digitală și sprijinind evenimentele care pun în discuție inovația la nivel de comunitate.

Conferința Digital Transformation for Financial Institutions 2023, organizată de Fintech Moldova cu susținerea Mastercard și maib pe data de 24 martie la Chișinău, va oferi liderilor din industrie și profesioniștilor din domeniul financiar, oportunitatea de a afla despre cele mai recente progrese tehnologice și strategii pentru transformarea digitală și de a prezenta idei practice pentru a ajuta organizațiile financiare să implementeze cu succes transformarea digitală.

Unul dintre cele mai importante subiecte discutate la conferință va fi rolul inteligenței artificiale în transformarea digitală pentru instituțiile financiare. De asemenea, conferința va fi o platformă de networking și schimb de idei pentru participanții curioși de subiectul digitalizării din industria financiară. Aceștia vor întâlni experți din Republica Moldova, România, Georgia, Lituania și alte țări care vor discuta subiecte precum analiza Big Data în gestionarea riscurilor, modernizarea sistemelor tradiționale, cloud computing, verificarea identității digitale, Open Banking, Digital Banking și cele mai bune practici în materie de securitate cibernetică.

Giorgi Shagidze, Președinte al maib, partener principal al conferinței, subliniază importanța inovației pentru instituțiile financiare: „Inovația și transformarea digitală sunt factori cheie în strategia maib. Digitalizarea transformă activitățile noastre pe toate liniile de afaceri și oferă oportunități imense pentru crearea de valoare adăugată în tot ceea ce realizăm. Pe măsură ce regulile pieței se schimbă și nevoile clienților noștri evoluează, inovațiile digitale în portofoliul nostru de produse și servicii bancare devenind un obiectiv cheie în tot ceea ce facem. Suntem bucuroși să fim parteneri ai acestei conferințe, să împărtășim experiența noastră și să învățăm de la cei mai buni din această industrie.”

Irina Untilă, Director al oficiului Mastercard Moldova, partener principal al conferinței, subliniază importanța integrării transformării digitale de către instituțiile financiare: „În cadrul Mastercard, credem că transformarea digitală aduce o schimbare fundamentală în industria financiară. Pentru a reuși în această eră digitală, instituțiile ar trebui să integreze tehnologiile inovatoare și să reinventeze experiențele clienților săi, pentru a le crea soluții mai simple, sigure și personalizate. Platformele din industrie, precum conferința DTFI23, oferă liderilor din industrie o oportunitate excelentă pentru a împărtăși cele mai bune practici și de a explora noi strategii pentru impulsionarea unei creșteri ulterioare. Noi ne mândrim că susținem această conferință pentru al doilea an consecutiv."

Ștefan Nistor, Fondator și Coordonator pentru Fintech Moldova, organizator DTFI23, evidențiază valoarea interacțiunilor cu cei care au implementat cu succes proiecte inovatoare în finanțe: „Transformarea digitală nu este doar despre automatizarea proceselor sau oferirea unei experiențe mai bune clienților. Este vorba despre crearea de noi produse și servicii care au fost anterior imposibile. Posibilitățile sunt nelimitate, iar conferința este locul perfect pentru a le explora."

Maib cea mai mare bancă din Moldova și un promotor dedicat al inovației și al transformării digitale, susține an de an conferințele Fintech Moldova, evenimente care au menirea să aducă afacerile și comunitatea la nivelul următor.

Mai multe detalii despre agenda conferinței Digital Transformation for Financial Institutions 2023 și speakeri pot fi accesate pe pagina web.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok