MAIB: triplu premiată la Gala Businessului Moldovenesc

Ediţia din acest an a „Galei Businessului Moldovenesc”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), a premiat cele mai competitive companii din ţara noastră. 
 
Moldova Agroindbank a revendicat 3 premii, devenind:
  • „Marca comercială a anului 2018”, nominalizarea „Liderul anului” şi obţinând în acest sens cea mai înaltă distincţie - „Mercuriul de aur”;
  • Laureat al concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor în anul 2018”, obţinând trofeul „Zeiţa Calităţii”;
  • „Marca comercială a anului 2018”, nominalizarea „Marca Comercială Responsabilă Social”.
„Aceste distincţii reconfirmă statutul Moldova Agroindbank de lider incontestabil al sectorului bancar şi pilon important al economiei naţionale. Le mulţumim clienţilor şi partenerilor MAIB, pentru că ne sunt alături şi ne inspiră să ne autodepăşim mereu, ţintind obiective tot mai înalte. Faptul că a fost apreciată la cel mai înalt nivel activitatea comercială a băncii, calitatea deservirii şi a produselor bancare, precum şi impactul important de responsabilitate socială corporativă a MAIB este un argument în plus că avansăm în direcţia pe care o apreciază atât clienţii noştri, cât şi opinia publică”, a subliniat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.
Precizăm că recent şi experţii publicaţiilor internaţionale „Global Finance” şi „Global Banking & Finance” au apreciat că Moldova Agroindbank este cea mai bună bancă din Moldova.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok