MAIB – unica bancă din Republica Moldova premiată cu Distincţia de Excelenţă a Camerei de Comerţ şi Industrie

Palmaresul distincţiilor Moldova Agroindbank a devenit mai bogat cu un trofeu. În cadrul evenimentului „Expo Business Moldova 2020”, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a premiat MAIB cu Distincţia de Excelenţă, pentru activitatea productivă în cadrul sistemului Cameral, performanţe economice constante şi promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare.

În acest an, Moldova Agroindbank este singura bancă comercială din ţară care a obţinut prestigiosul trofeu. 

„Distincţia de Excelenţă este o realizare importantă pentru Moldova Agroindbank la sfârşit de an, apreciere care denotă profesionalismul echipei MAIB, sprijinul constant acordat mediului de afaceri şi implicarea fiecărui angajat în asigurarea unor colaborări de succes cu instituţiile partenere. Moldova Agroindbank va continua să susţină afacerile din ţară şi să contribuie la dezvoltarea economiei naţionale”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Moldova Agroindbank, mulţumind conducerii CCI a RM pentru aprecierea înaltă şi relaţiile fructuoase dezvoltate de ambele instituţii pe parcursul anilor. 

„Pentru CCI a RM este o onoare că Moldova Agroindbank se numără printre cei mai activi membri ai anului 2020 şi nu doar. Distincţia de Excelenţă am oferit-o astăzi în semn de recunoştinţă pentru toate activităţile eficiente pe care le-am organizat împreună şi care au contribuit la dezvoltarea şi promovarea agenţilor economici din ţară într-un an destul de dificil. Sperăm şi credem că această colaborare va continua şi prin alte proiecte menite să dezvolte, în general, mediul de afaceri din Republica Moldova”, a declarat Sergiu Harea, Preşedintele CCI a RM.

În cadrul evenimentului au mai fost premiate alte 13 companii şi instituţii din Republica Moldova, membre ale CCI. 

Menţionăm faptul că, în acest an, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova a mai conferit MAIB distincţia „Mercuriul de Aur” la nominalizările „Marca Comercială Responsabilă Social” şi „Reputaţie şi încredere”, precum şi premiul mare „Mercuriul de Cristal” la nominalizarea „Debutul anului” pentru lansarea LiberCard. 

La nivel internaţional, în 2020 realizările Moldova Agroindbank au fost apreciate şi premiate de experţii prestigioaselor publicaţii The Banker, Global Banking and Finance Review, Finance Central Europe, Global Finance etc. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok