Maib WoW continuă. Maib a îmbrățișat formula de adresare la per „tu” între angajații băncii

Pe parcursul ultimilor ani, maib trece printr-o serie de transformări care conturează din ce în ce mai frumos identitatea, valorile și cultura băncii. La maib, oamenii și starea lor de bine sunt printre prioritățile fundamentale ale băncii, cultivate atât în cazul clienților, cât și în cel al angajaților.

După ce am renunțat la birourile clasice, optând pentru un spațiu deschis, care predispune la comunicare, colaborare și flexibilitate, am implementat o formulă de adresare pentru angajați, care promovează aceleași valori. Datorită adresării la „per tu”, eliminând formularea „dumneavoastră” încurajăm dezvoltarea unei comunicări bazate pe comunicarea de la egal la egal.

Astfel, eliminând barierele ierarhice, construim relații colegiale mai bune la toate nivelele, creăm un mediu de lucru prietenos și cald, care emană accesibilitate, egalitate, transparență și confort. Totuși, în cazul unei diferențe semnificative de vârstă între angajați, adresarea la per tu este acceptabilă în situația în care persoana mai vârstnică este de acord cu aceasta.

Formula de adresare la per „tu” în echipa maib continuă o serie de alte inițiative care astăzi caracterizează cultura maib, inclusiv:

  • am renunțat la adresarea „domnul”, „doamna”;
  • am renunțat la cravate în oficiul central, păstrându-le doar pentru ședințele care impun o asemenea ținută, dar și în sucursale încurajând doar cravatele cu imprimeul cu logo maib;
  • am adoptat stilul vestimentar casual și am adăugat multă culoare în ținutele noastre;
  • am implementat flexible WoW, organizându-ne activitatea astfel încât două zile în săptămână angajații din oficiul central să lucreze de la distanță.

Împreună creăm, inspirăm și simplificăm, pentru că clienții maib sunt în centrul atenției noastre!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok