Marele cîştigător al campaniei „Traieşte pasiunea Jocurilor Olimpice” va merge la Rio 2016

Moldova Agroindbank şi Visa au desemnat marele cîştigător al campaniei „Traieşte pasiunea Jocurilor Olimpice”. Flocosu Ghenadie a cîştigat o călătorie de vis la Rio de Janeiro, la cel mai mare eveniment multi-sportiv - Jocurile Olimpice de Vară.

„Am achitat din întîmplare cu cardul Visa şi nici nu am visat să ajung marele cîştigător al promoţiei. Este o bucurie nemaipomenită. Încă nu-mi vine să cred!” a spus cîştigătorul campaniei „Traieşte pasiunea Jocurilor Olimpice”, dl Flocosu.

Premiul mare include o călătorie la Rio de Janeiro „totul inclus” pentru două persoane: cazare în hotel, categoria „Deluxe” – 4 nopţi, bilete avia dus-întors, transferul de la/la aeroport, card Visa alimentat cu 100 USD pe zi/persoană, bilete pentru vizitarea întrecerilor sportive, selectiv, cadouri Visa cu tematica Jocurilor Olimpice. Emoţii de neuitat şi feeria acestui eveniment, dl Flocosu o va împărţi cu fiul său.

Campania „Traieşte pasiunea Jocurilor Olimpice” s-a desfăşurat în perioada 25 februarie – 24 mai 2016. Deţinătorii de carduri Visa emise de MAIB care au achitat cumpărăturile în sumă minimă de 50 lei cu cardul - la comercianţi sau prin Internet, au fost înscrşi în mod automat la campanie. Pe lîngă premiul mare, participanţii au avut ocazia să cîştige alte 50 de premii intermediare – mingi şi rucsacuri originale.

Cardurile Visa emise de Moldova Agroindbank, pe lîngă faptul că reprezintă soluţia comodă şi rapidă de achitare a produselor şi serviciilor, premiază periodic cu cadouri speciale clienţii.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok