MasterCard şi MAIB

Compania globală de plăţi şi tehnologie MasterCard şi-a premiat cel mai bun partener printre băncile comerciale din Republica Moldova. De titlul „Top Issuer 2014” („Cel mai bun emitent”) s-a învrednicit BC “Moldova Agroindbank” SA, bancă cu un număr record de carduri MasterCard emise pe piaţa bancară din Moldova.  

Diploma şi urările de succese continue le-au fost transmise reprezentanţilor MAIB de către Vera Platonova, managerul MasterCard pentru Ucraina şi Moldova, în cadrul Zilei MasterCard în Moldova.

„Această apreciere se datorează eforturilor susţinute ale Moldova Agroindbank în domeniul emiterii cardurilor MasterCard şi dezvoltării business-ului cu carduri, banca noastră devenind cel mai important emitent din Republica Moldova pe parcursul anului 2014”, a comentat distincţia Cristina DOROŞ, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al băncii.

Relaţiile de colaborare dintre BC “Moldova Agroindbank” SA şi compania MasterCard numără aproape 15 ani de experienţă unică. MAIB emite o gamă largă de carduri bancare MasterCard, inclusiv de clasa Premium - MasterCard Gold şi MasterCard Platinum. O realizare importantă care a marcat în anul 2014 parteneriatul dintre Moldova Agroindbank şi MasterCard a fost lansarea cardului fără contact “MasterCard PayPass” şi dezvoltarea masivă de către MAIB a reţelei de acceptare a cardurilor MasterCard fără contact.   

MAIB este liderul sistemului bancar din Moldova, inclusiv după numărul de carduri bancare aflate în circulaţie pe piaţa locală, avînd o cotă de 22%. Deţinătorii cardurilor bancare  emise de BC “Moldova Agroindbank” SA au acces facil la o reţea extinsă de acceptare a cardurilor, banca deţinînd o cotă de piaţă la bancomate 19% şi la POS-terminale 22%.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok