Moldova-Agroindbank a fost nominalizată ca cea mai activă bancă din Republica Moldova în cadrul Programului Trade Finance în anul 2009

BC "Moldova-Agroindbank" SA a fost nominalizată de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) ca fiind cea mai activă bancă din Republica Moldova în cadrul Programului Trade Finance în anul 2009. Nominalizarea a avut loc în cadrul adunării anuale BERD, la Zagreb, Croaţia, în perioada 13-15 mai 2010.

Banca beneficiază de o linie de finanţare a tranzacţiilor comerciale internaţionale în cadrul Programului BERD  "Trade Facilitation Programme" (TFP) în sumă de 6 mln. USD.

Facilitatea de finanţare a BERD este utilizată de bancă pentru susţinerea exportatorilor şi importatorilor moldoveni în derularea tranzacţiilor comerciale cu partenerii din diferite ţări, utilizînd în calitate de finanţare a comerţului astfel de instrumente ca garanţiile, acreditivele documentare şi prefinanţarea exportului.

Recent, BC "Moldova-Agroindbank" SA a fost nominalizată şi de către revistele britanice: Global Finance - Cea mai bună bancă din Republica Moldova 2010 şi Cea mai bună bancă pe piaţa de schimb valutar din Republica Moldova 2010; World Finance - Cea mai stabilă bancă, Moldova 2010. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok