Moldova Agroindbank a participat la Expoziţia ”Fabricat în Moldova”, de la Iaşi

Moldova Agroindbank a participat la Expoziţia ”Fabricat în Moldova”, organizată în perioada 25-27 noiembrie 2016, la Iaşi. Evenimentul organizat în premieră de Camerele de Comerţ şi Industre de la Chişinău şi Vaslui a reunit peste 150 de companii din Moldova şi România, oferind noi oportunităţi de colaborare şi parteneriate de afaceri pe ambele maluri ale Prutului.

Expoziţia a fost inaugurată de către Vicepremierii Republicii Moldova şi României, Octavian Calmîc şi Costin Grigore Borc, ambii oficiali subliniind în discursurile lor importanţa evenimentului pentru iniţierea şi derularea unor proiecte investiţionale comune, reciproc avantajoase pentru mediul de afaceri din ambele ţări. 

Pe durata expoziţiei, reprezentanţii MAIB au prezentat la standul băncii informaţii despre bancă, realizările şi imaginea băncii pe piaţa moldovenească, precum şi serviciile financiare dedicate agenţilor economici şi persoanelor fizice. Numărul mare de persoane care s-au apropiat de standul MAIB a demonstrat un interes sporit faţă de banca moldovenească.

„Ne bucurăm că am participat la această ediţie de premieră a Expoziţiei ”Fabricat în Moldova”, organizată la Iaşi. Participarea internaţională la evenimentele expoziţionale este semnificativă‎ şi pentru promovarea brandului MAIB în România. De asemenea, am dorit să ne susţinem cei peste 70 de participanţi ai proiectului, majoritatea clienţi şi partenerii ai MAIB”, a declarat Veaceslav Burlacu, şeful Departamentului Vânzări Retail al MAIB.

Agenda evenimentului a mai inclus un Forum de afaceri bilateral moldo-român, la care reprezentanţii mediului de afaceri au discutat despre oportunităţile de colaborare, realizarea proiectelor investiţionale în industria alimentară, textilă, construcţiilor, sectorul vitivinicol, comerţ etc.

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok