Moldova Agroindbank - Campion în business

BC „Moldova Agroindbank” SA s-a învrednicit de Medalia şi Titlul Campionului în Business, care i-au fost conferite de Comitetul Naţional Olimpic al Republicii Moldova în semn de apreciere înaltă a contribuţiei MAIB la dezvoltarea sportului olimpic.

Distincţiile au fost înmînate de către Preşedintele CNO, Nicolae Juravschi, în cadrul ceremoniei de deschidere a Cursei Olimpice ce s-a desfăşurat duminică, 20 mai curent, cu participarea E.S. Ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Keith Shannon,

Primarului General al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a deputaţilor, oficialilor din cadrul Guvernului, membrilor Comitetului Olimpic, sportivilor profesionişti şi amatori. În total, Cursa Olimpică a reunit sute de participanţi. Pentru prima oară la acest eveniment au participat membrii echipelor parolimpice.

Nicolae Juravschi a accentuat în deschiderea Cursei interacţiunea stabilită între CNO şi companiile-partenere, BC „Moldova Agroindbank” SA fiind un partener durabil şi fidel al sportului de performanţă din Moldova. Şi în acest an MAIB este sponsorul Echipei Olimpice Londra 2012, în speranţa că acest sprijin nu doar va facilita participarea echipei la Jocurile Olimpice, ci şi va aduce un „Good luck” jucătorilor moldoveni.

Banca va urmări cu atenţie evoluţiile legate de pregătirea şi participarea Lotului Naţional Olimpic la Jocurile Olimpice din vara anului 2012,
de la Londra, proiect realizat cu sprijinul financiar al MAIB.

Puterea stă în noi!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok