Moldova Agroindbank - cea mai bună bancă comercială din Moldova

Influenta publicaţie internaţională Global Banking & Finance Review a conferit BC „Moldova Agroindbank” titlul de Cea mai bună bancă comercială din Moldova, în anul 2013. 

Aprecierea s-a bazat pe expertiza indicatorilor financiari ai activităţii băncii, inclusiv active, credite şi depozite, reţeaua de distribuţie, diversitatea şi accesibilitatea produselor şi serviciilor, responsabilitatea socială corporativă.

În comunicatul făcut public de Global Banking & Finance Review se arată: “Moldova Agroindbank” este cea mai mare instituţie de finanţare din sistemul bancar din Republica Moldova, avînd un rol important în accelerarea şi susţinerea proceselor economice, implementarea unor programe sociale de importanţă naţională şi dezvoltarea de servicii bancare performante. Graţie perfecţionării sale constante şi îmbunătăţirii calitative continue, banca deţine mai bine de 22 de ani întîietatea de necontestat pe piaţa bancară”.

În special, în comunicat se arată că MAIB domină topurile de eficienţă bancară din Moldova şi deţine cea mai înaltă poziţie pe principalele segmente de activitate (active - 19,2%, credite -20,6%, depozite - 19,2% la 30 iunie 2013). Banca are una din cele mai mari reţele de sucursale, agenţii, ATM-uri, POS-terminale, oferind avantajul de proximitate, confort şi accesul permanent la serviciile sale bancare.
În mod special se arată rolul semnficativ al Moldova Agroindbank la dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii financiari străini, la promovarea imaginii ţării pe plan internaţional.

Titlul de Cea mai bună bancă comercială din Moldova, în anul 2013, oferit de Global Banking & Finance Review, face parte din şirul numeroaselor distincţii obţinute de MAIB în toţi anii de activitate. Performanţele sale bancare au fost recunoscute de către asemenea instituţii şi publicaţii internaţionale de specialitate, precum: The Banker, Euromoney, Global Finance, БанкирЪ, etc. 

Citat de Global Banking & Finance Review, Preşedintele MAIB Serghei CEBOTARI a menţionat: „Rezultatele înregistrate de Moldova-Agroindbank pe parcursul activităţii sale confirmă că MAIB promovează un business inteligent de înaltă performanţă care constă din activitatea în echipă excelentă, din nivelul înalt de responsaiblitate socială, dînd dovadă de flexibilitate, putere, stabilitate, profesionalism”.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok