Moldova Agroindbank dezvoltă parteneriatele locale

BC „Moldova Agroindbank” SA prin activitatea sa contribuie la creşterea şi valorificarea eficientă a potenţialului economic din teritoriu. Parteneriatele locale dezvoltate de bancă aduc plus valoare afacerilor agenţilor economici şi contribuie la creşterea nivelului de trai al populaţiei din diferite regiuni ale ţării. Calitatea de coorganizator al celei de-a 20-a expoziţie-tîrg specializată „Agroteh” şi „Alimentar  Expo”, care s-a desfăşurat recent la Bălţi, este o dovadă că MAIB, pe lîngă activitatea sa de bază soldată cu rezultate financiare performante,  promovează o politică  socială responsabilă faţă de comunitatea în care activează.

BC „Moldova Agroindbank” SA de mai mulţi ani colaborează cu Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI). Şi în anul curent cele două Filiale ale MAIB prezente în acest oraş - Filiala Bălţi, director Aurel Zara, şi Filiala Bălţi 30, director Elena Ursu,  au fost partenerii expoziţiilor „Agroteh” şi „Alimentar  Expo”, organizate de CCI.  Scopul acestui eveniment tradiţional este revitalizarea şi impulsionarea sectorului agrar şi a industriei alimentare din regiune, aprovizionarea agenţilor economici cu tehnologii moderne, cu tehnică şi utilaj performant, promovarea mărfurilor pe piaţa internă şi cea externă, a serviciilor şi facilităţilor bancare, oferirea oportunităţilor de finanţare.

În pofida unei concurenţe mari pe segmentul bancar în zona municipiului Bălţi, cele două filiale ale MAIB din acest oraş se bucură de cel mai înalt grad de încredere din partea clienţilor. Acestea deservesc peste 31 mii de clienţi persoane fizice şi juridice din diferite ramuri şi domenii. Avînd în vedere şi 8 agenţii MAIB, în total pe teritoriul municipiului Bălţi activează 10 subdiviziuni Moldova Agroindbank care prestează întreg spectrul de servicii bancare, precum şi 12 bancomate situate în toate sectoarele municipiului. 

MAIB desfăşoară numeroase proiecte sociale în acest oraş, inclusiv iniţiative din domeniile culturii, protecţiei sociale a populaţiei, educaţiei. Cel mai recent eveniment din domeniul educaţiei, cu participarea MAIB, a fost ceremonia solemnă de investire a noului rector al Universităţii Pedagogice de Stat „Alecu Russo”, Ion Gagim, profesor universitar, doctor habilitat. La eveniment a fost invitat şi directorul Filialei Bălţi Moldova Agroindbank, Aurel Zara. Prezenţa sa, potrivit Biroului Senatului Universitar, „este o dovadă a contribuţiei MAIB la consolidarea colaborării dintre mediul universitar, administraţia publică locală, mediul de afaceri şi întreaga comunitate bălţeană”.  

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok