Moldova Agroindbank mai aproape de clienţii săi

Moldova Agroindbank continuă procesul de restructurare a reţelei sale de distribuţie. Pe lîngă lucrările de modernizare a filialelor, pe care banca le-a început în 2015, este îmbunătăţită amplasarea acestora, banca aplicînd în activitatea sa strategia de a fi cît mai aproape de clienţi. Astfel, mai multe filiale ale băncii au fost renovate luîndu-se în calcul un şir de factori cheie privind deservirea calitativă şi operativă a clienţilor. În contextul modernizării, filiala Chişinău nr.18 a băncii a fost redislocată, pe adresa nouă mun. Chişinău, str. Grigore Vieru, nr. 28, unde va oferi un spectru larg de servicii bancare atît clienţilor băncii, cît şi persoanelor fizice şi juridice din aria respectivă.

Proiectul de redislocare a filialei a presupus, inclusiv amenajarea clădirii existente, fiind modernizată conform stilului nou al băncii. Partea operaţională a filialei a fost amenajată pentru comoditatea clienţilor cu două zone de aşteptare, birouri separate pentru servicii creditare şi deservire persoane juridice. Filiala dispune şi de alte facilităţi pentru clienţi, inclusiv orarul de lucru flexibil, de luni pînă vineri, de la 09:00 pînă la 17:30, un bancomat cu acces 24/24, etc.
 

Andrei Pulbere, directorul filialei Chişinău nr. 18 a menţionat în acest sens: „Filiala a fost modernizată conform ultimelor tendinţe de rebranding. Tot mobilierul şi tehnica din filială au fost reînoite în conformitate cu stilul general al băncii. În acelaşi timp menţionăm că a fost păstrat oficiul cu adresa veche, unde, acum se găseşte Agenţia Moldova Agroindbank nr.1 a filialei. Este important de menţionat că au fost întreprinse toate măsurile pentru asigurarea continuităţii deservirii calitative a clienţilor filialei”.

Modernizarea filialelor băncii vizează un proces complex de reconstrucţie şi reînoire care înglobează modificări de design şi dotarea filialelor cu tehnică modernă, reieşind din rigorile Manualului stilului de arhitectură a Moldova Agroindbank şi tendinţele europene de ultima oră.

Moldova Agroindbank are una din cele mai mari reţele de distribuţie din ţară care numără 66 filiale, 115 agenţii, 246 ATM-uri, 5 zone 24/24 şi 40 de zone de autoservire în incinta filialelor, pe întreg teritoriul ţării.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok