Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
​Moldova Agroindbank participă la „Invest Găgăuzia 2019” cu cea mai competitivă ofertă dedicată IMM-urilor 07.11.2019

​Moldova Agroindbank participă la „Invest Găgăuzia 2019” cu cea mai competitivă ofertă dedicată IMM-urilor

Pe data de 8 şi 9 noiembrie Moldova Agroindbank participă la cea de-a V-a ediţie a Forumului internaţional de investiţii „Invest Găgăuzia 2019”, organizat la Comrat. Evenimentul a devenit deja tradiţional şi reuneşte an de an antreprenori de succes din întreaga lume, urmărind obiectivul de atragere a investitorilor autohtoni şi străini pentru a desfăşura activităţi de investiţii pe teritoriul UTA Găgăuzia.

Având o prezenţă activă în unitatea administrativ teritorială atât prin intermediul reţelei sale de sucursale, cât şi a ponderii proiectelor investiţionale şi de dezvoltare a afacerilor din regiune, Moldova Agroindbank va prezenta şi în cadrul lucrărilor Forumului oferta dedicată IMM-urilor. Aceasta include produse MAIB exclusive pe piaţa bancară, cele mai competitive oferte de creditare, linii de creditare din surse internaţionale de finanţare, servicii şi produse digitalizate etc.

„Credem în potenţialul de dezvoltare a UTA Găgăuzia şi venim cu întreg setul de produse bancare care să sprijine IMM-urile şi proiectele investiţionale din regiune. Moldova Agroindbank este partenerul nr. 1 al afacerilor şi rămânem în continuare instituţia bancară dedicată susţinerii antreprenorilor şi care contribuie activ la dezvoltarea economiei ţării noastre”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank.

Forumul internaţional de investiţii „Invest Găgăuzia 2019” îşi propune să contribuie semnificativ la implementarea şi sprijinirea proiectelor inovatoare din sectorul economic al autonomiei, având un impact pozitiv asupra imaginii investiţionale a regiunii, dar şi a Republicii Moldova per ansamblu.