Moldova Agroindbank şi CNOS invită la Olympic Fest 2017

Cel mai grandios eveniment sportiv al anului „Olympic Fest 2017” va avea loc sâmbătă, 20 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Evenimentul, organizat de Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv, tradiţional este susţinut de către BC „Moldova Agroindbank” SA.

În cadrul conferinţei de presă, care a avut loc miercuri, preşedintele CNOS, Nicolae Juravschi a declarat că a fost elaborat un program amplu, care întruneşte diferite competiţii şi evenimente sportive. „Scopul evenimentului este de a promova valorile olimpice, mişcarea olimpică.  Vrem să sensibilizăm opinia publică privind importanţa sportului pentru Republica Moldova. În acest an, ca şi la ediţiile precedente, aşteptăm mii de participanţi. Am pregătit aproximativ 15 mii de tricouri, care vor fi împărţite participanţilor, inclusiv prin raioane, unde , la fel, vor avea loc competiţii”, a spus Nicolae Juravschi.

La „Olympic Fest”  vor participa şi angajaţii Moldova Agroindbank, care activ susţine mişcarea olimpică autohtonă. „Avem echipe de fotbal, tenis, atleţi care se vor alătura probelor. Banca susţine multe proiecte care sunt implementate în aşa domenii, precum cultură, medicină, educaţie. Totuşi, atunci când vorbim de sport, avem o poziţie deosebită, pentru că practicarea acestuia înseamnă un mod de viaţă sănătos”, a specificat Galina Vasiliţa, şefa Departamentului Marketing al BC „Moldova Agroindbank” SA.

Olympic Fest 2017 este dedicat Zilei Naţionale a Sportului şi Mişcării Olimpice. Toţi participanţii vor primi un tricou cu inelele olimpice şi înscripţia Olympic Day, iar la sfârşitul evenimentului o să participe la o tombolă cu premii şi cadouri.

Amatorii sportului vor avea posibilitatea să participe la diverse probe, printre care box, karate, taekwondo, lupte, pentatlon modern, badminton, tenis de masă, fotbal, tir cu arcul, etc. Startul tradiţionalei Curse Olimpice de alergări pe distanţa de 3,5 km va fi dat la orele 16:00. Totodată, va fi organizat un flashmob inedit, în cadrul căruia vor participa aproximativ 600 de dansatori.

Programul include diverse activităţi sportive pentru întreaga familie. De exemplu, mămicile se vor întrece la concursul de alergat cu cărucioarele, iar cei mai mici copii – la campionatul de mers de-a buşilea.

Pentru a vedea Programul “Olympic Fest 2017” accesaţi link-ul: http://olympic.md/olympicfest2017/

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok